Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya arkadaşlar ben bu sistitle başa çıkamıyorum...antibiyotik kullanmak istemiyorum..yokmu başka çaresii

hoşbulduk desen sağol, regl durumun ne oldu?

SAFİRA ,ben senin hamilelik durumunu bilmiyorum ama ayaklarını sıcak tut bende işe yarıyordu çorap battaniye hatta sıcak su torbası , ama ayaklarına.bildiğim bu kadar tabi şiddetine ve gebelik durumuna görede değişir yapabileceklerin

mrs m ; halen regl olmadım ama sahurda test negatif çıktı 2 gün geçti sadece

ya arkadaşlar ben bu sistitle başa çıkamıyorum...antibiyotik kullanmak istemiyorum..yokmu başka çaresii

250 – 300 gram karnabaharı yaklaşık 750 gram kaynayan suya ilave edin. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlayın.

Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısını sabah, diğer yarısını da akşam (aç ya da tok farketmez) için.
Hergün taze olarak hazırlamanız gerekir. Yedi gün müddetle devam ettikten sonra üç gün ara verin.

Üç gün aranın ardından tekrar yedi gün uygulayın ve tekrar üç gün ara verin. Son olarak tekrar yedi gün uygulayın .Bu şekilde kürü tamamlamış olacaksınız.

Karnabahar kürü toplam yirmibir gün süren kürdür (üç günlük aralar hariç).

Burada dikkat etmeniz gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle ya da akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz

umarım iyi gelir canım bide mısır püskülü ve kiraz sapınıda kaynatıp suyunu içebilirsin iltihapları söker.

selzehcim..kullanmak istemiyorum en azından şu 6 günü geçirebileceğim başka yöntem yok mu...adetim gelene kadar yani