Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sorma canım ya çok ağrım var valla kulaklarım çınlıyo hala çok acıyo buneymiş böyle ya bid ebi gazım var bi agzım var anlatamam valla karnım davul oldu karnıma ağrıyo yapıyo tabi off bugün geçsin allahımmm.bende seni merak ettim bi an yok oldun ortalıktan sende 🙁

canım bu aksam eve gıdınce ıftardan sonra sıcak bırseyler iç ilaç falan al sahurda da aynılerını yap ınsallah ıyı gelır canımya göz taraması yapılıyor fabrıkada onunla ılgılaneıyorum canım benım aklım sendeydı bı yazayım dedım bırazdan yıne gıdıcem yanlarına işte msnde dogru düzgün çalışmıyor bılıyorsun zaten

canım bu aksam eve gıdınce ıftardan sonra sıcak bırseyler iç ilaç falan al sahurda da aynılerını yap ınsallah ıyı gelır canımya göz taraması yapılıyor fabrıkada onunla ılgılaneıyorum canım benım aklım sendeydı bı yazayım dedım bırazdan yıne gıdıcem yanlarına işte msnde dogru düzgün çalışmıyor bılıyorsun zaten

biliyorum hayatım bende o yüzden merak ettim seni msn de kapandı burda da yoksun dedim ne oluyo 🙂neyse işin var desene bugün hangi hastaneden gelmişler bunlar köye gidip toplarlardı tarama hastalarını şimdi fabrikalaradamı geldi sıra🙂neyse yapıcam bişeyler akşama sıcak çorba falanda yapıyım da yumuşatsın karnımı midemi bide bu kuılğa çare dr.sanırım bu gidişle

Geri