Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

elacım yoksa eskiler teker teker hamile kaldılar kaçtılar mı yoksaa

aslında herkez bu lafa gıcık olur biliyomusun cnm bikaçkişi yazdıda baya tepki aldı ama sana katılmıyoda değilim inanırmısın şu üç günde yazışan insanlar komple değişti bakıyorum hep yeni bizde birinin regli günü gelecekte ona yapışmıcaz ne oldu ne alemdesin diye şimdi herkez bi haber birbirinden hiç tadı kalmadı walla giresimde gelmiyo lafım yenilere değil yanlış anlaşılmasın bizde çok eski değiliz bizi bırakıp giden tayfaya yanlış anlaşılmasın......

selam nasılsınız kızlar nasıl geçiyo günleriniz elacım hayatım benim sınavlara çok az kaldı onlara çalışmaya çalışıyorum🙂adara bi bakıp kaçıyom ama sürekli burdayım canım diğerlerini bilmiyorum selzeh haftanın 3 günü girebilcem demişti evdeki neti iptal olmuştu galiba işte böle hayatım sen nasılsın varmı belirtiler

aslında herkez bu lafa gıcık olur biliyomusun cnm bikaçkişi yazdıda baya tepki aldı ama sana katılmıyoda değilim inanırmısın şu üç günde yazışan insanlar komple değişti bakıyorum hep yeni bizde birinin regli günü gelecekte ona yapışmıcaz ne oldu ne alemdesin diye şimdi herkez bi haber birbirinden hiç tadı kalmadı walla giresimde gelmiyo lafım yenilere değil yanlış anlaşılmasın bizde çok eski değiliz bizi bırakıp giden tayfaya yanlış anlaşılmasın......

demek ki tepkiler şimdi bana olacak anladım kadarıyla.🙂

canım ramazan ayındayız belki herkez uyuyodur ne dersin şahsen ben oruç olduğum zaman fazla oturamıyorum pc başında bide yine eski tayfaların bazıları tatilde hala dönmeyin ama herkez hamile kaldı gitti gibi bişey olamaz öyle bişey olsa onların hemen girip bu güzel haberi forum üyeleriyle paylaşacağından eminim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
K.A.Y.R.A........................26 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)
Desen...................................26 ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)
ela_1982.....................28 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)
mrs m........................28 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
miray................................29 Ağustos
Nesli84..............................30 Ağustos
LALEZAR.........................30 Ağustos
metos................................30 Ağustos
umutsuz reyhan.....................2 eylül
safira....................................3 eylül
sultan...................................5 Eylül
Yaz esintisi............................9 eylül
zuzu......................................12 Eylül
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
niisam................................19 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

canım ramazan ayındayız belki herkez uyuyodur ne dersin şahsen ben oruç olduğum zaman fazla oturamıyorum pc başında bide yine eski tayfaların bazıları tatilde hala dönmeyin ama herkez hamile kaldı gitti gibi bişey olamaz öyle bişey olsa onların hemen girip bu güzel haberi forum üyeleriyle paylaşacağından eminim

yok cnm haber vermeden hamile kalıp gittiler anlamında değil ramazan başlıyalı oldu baya herkez 3 gündür yok yahu anlamadım selzehi biliyorum cnm görüşüyoruz yani onlara kızıyoda değilim yanlış anlama herkez gelipte yazmak zorunda değilki sadece artık eski tadının olmadığını düşünüyorum okadar cnm yoksa isterlerse girerler tabi...

Geri