Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

şimdi desencim senin adetin 28 günde bir oluyor sanırım..verdiğin tarihlerden o anlaşılıyor..haziranı yazmamışsın gerçi..28 07 son adetin ise demekki 25 08 de olmaz gerekiyordu..14 gün geriye gidersek 11 i yumurtlama zamanın oluyor..döllenme gerçekleştiyse eğer 9 günde yumurta rahime ulaştıyor.buda 20 si demek..daha belli olmaması normal bu şekilde gelişti ise..

merhaba canım ııyıyz sen nasılsın bakalım

canım burda kendimi çok kaptırıyorum moralim bozuluyo diye fazla girmeme kararı almış.yoncax de hamile kaldıktan sonra fazla görünmedi forumda 🙂.hamile kalanlar sonradan fazla girmiyolar herhalde siteye.

Selzeh'cim sağol;tam kapatıyordum yazını gördüm.Ben de tam içimden diyordum 'acaba bilgisayar başında değil mi' diye.Ben iyiyim;takılıyorum işte buralarda.Dönmeme az kaldı keyfim yerinde anlayacağın.

Nurcicim!Yoncax hep hamile kalıp da girmeyenlere kızardı ;aynı şeyi kendisinin de yapacağını zannetmiyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Pat diye de kesmez ayağını sanmıyorum yaaa 😕

Selzeh canım benim!Kalıp seninle muhabbet etmeyi çok istiyorum aslında ama gözlerim artık kapanmak istediğine dair belirgin sinyaller vermeye başladı. 🙂

Kocaman öpüyorum. 😀

şimdi desencim senin adetin 28 günde bir oluyor sanırım..verdiğin tarihlerden o anlaşılıyor..haziranı yazmamışsın gerçi..28 07 son adetin ise demekki 25 08 de olmaz gerekiyordu..14 gün geriye gidersek 11 i yumurtlama zamanın oluyor..döllenme gerçekleştiyse eğer 9 günde yumurta rahime ulaştıyor.buda 20 si demek..daha belli olmaması normal bu şekilde gelişti ise..

haziran ayında olmadım tatlım 31 mayıs -1 temmuz -28 temmuz....şu internette hesaplayıcılar oluyor ya onlardan birindede rahme yerleşme 20 si diyordu , çıkmaması normal dimi? ya moral gitti , ağlıyorum sabahtan beri , işyerindeyim bide , çalışamıyorum.

Ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken babamın kanser olduğunu öğrendik 6 aylıkkende babamı kaybettik, hiç yaşayamadım hamileliğimi, babama o kadar üzüldümki bebeği hiç düşünemiyordum.Şimdi tadını çıkarmak istiyorum , bir de hep kızım olsun istemişimdir.Çok dua ettim Rabbime , olacak inşallah.

Selzeh'cim sağol;tam kapatıyordum yazını gördüm.Ben de tam içimden diyordum 'acaba bilgisayar başında değil mi' diye.Ben iyiyim;takılıyorum işte buralarda.Dönmeme az kaldı keyfim yerinde anlayacağın.

Nurcicim!Yoncax hep hamile kalıp da girmeyenlere kızardı ;aynı şeyi kendisinin de yapacağını zannetmiyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Pat diye de kesmez ayağını sanmıyorum yaaa 😕

bilmiyorum canım umarım bir sıkıntısı yoktur.

evet canım bılgısayar basında degıldim canım sımdı gördüm yazdıgını heee demıstın türkıyeye gelıcem dıye ne güzel bende bayadır göremıyordum senı ıyı oldu karsılastık ama bırazdan kalkıcam bılgısayar basından işim var canım konusalım bıraz

canım başın sağolsun çok üzüldüm..hesaplamam doğru demekki..20 sinde yerleşme oluyorsa daha belli olmaması norlmal..moralini bozma..üzme tatlı canını...25 inde olman gerekiyorsa daha 3 gün gemiş demekki..1 hafta daha bekle..10 gün sonra test yapın diyorlar çünkü..

Geri