Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

görmedim cnm,liste de son sayfalarda olmadığı için.

tekrar göndereyim 🙂 ;
Günaydın melekler , bu sabah test yaptım ve negatif çıktı 🙁 annem henüz erken varsa da çıkmaz diyor.Şimdi yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlarım detaylar ekte ;

yumurtlama 8-12 ağust. du. 7-8-9-10-11-12-13-14 full çalıştık 🙂 son adet ;28/07 gecesi. adetlerim son aylarda düzensizdi.

31 mayıs - 1 temmuz - 28 temmuz canım son üç ay böyle, şimdi düününce diyelimki çatlama 14 ağs. da oldu o zaman daha 14 günlük bi olay , çıkmaması normal diyorum ama , kendimimi kandırıyorum napıyorum.- bi de sabah ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu da bişeye işaretmi , bu arada diyeceksinizki 2. yi istiyorsun hiç mi bişey bilmiyosun ilki o kadar karambole geldiki , ilk denememizde oldu ne gün biliyodum ne yumurtlama ne çatlama, ne ateş o yzden bunları soruyorum ...

tekrar göndereyim 🙂 ;
Günaydın melekler , bu sabah test yaptım ve negatif çıktı 🙁 annem henüz erken varsa da çıkmaz diyor.Şimdi yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlarım detaylar ekte ;

yumurtlama 8-12 ağust. du. 7-8-9-10-11-12-13-14 full çalıştık 🙂 son adet ;28/07 gecesi. adetlerim son aylarda düzensizdi.

Canım seni üzmek istemem ama regl günün geldiyse ve çıkmadıysa muhtemelen yoktur bebişin.Çünkü bahsettiğin tarihlerde yumurtlaman olduysa geç döllenme durumu da yok demektir.Zaten nadir olur o gibi şeyler.
Haa,bazılarının gebelik değerleri idrara geç düşüyormuş;öylebişey olduysa bilemem tabi;ama benim fikrim çok umutlanıp üzülmeni istemem!

Aslında bi şekilde ucundan kıyısından tutuyordum muhabbetin ama bu son bir kaç gündür bizim kızlara bişeyler oldu;sesleri kesildi.Yeni gelen arkadaşlarla da aynı anda muhabbete hiç giremediğim için bende köşeme çekildim;ne yapayım!:grev:

canım vahidem burda kendimi çok kaptırıyorum moralim bozuluyo diye fazla girmeme kararı almış.yoncax de hamile kaldıktan sonra fazla görünmedi forumda 🙂.hamile kalanlar sonradan fazla girmiyolar herhalde siteye.

Geri