Ayy canım benim yaaa nasıl sevindim senin adına... Uy uyyyy uyyyyy annecik olmuş Yoncaxcık, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım gercekten çok sevindim
Canım benim 28'i bakalım bekliyorum heyecanla...Göğüsler şiş benim de sızlıyoo ve hala geçmedi uzun zamndır var...Öyle ağrım sızım yok kasıklarda ama belki reglim geçince başlar ayy iyiki gelmez ve ben hamiş olurum yaaa.Herşeye de hazırım aslında olumlu veya olumsuz ama beklemek heyecanlandırıyoo insanı...
benim göğüslerde hiç belirti olmadığı için(adet zamanlarında) ben bilmiştim birşeyler olacağını,senin daha önce oluyormuydu acaba,ordan anlayabilirsin aslında,benm ağrılar hep hafif hafifti 10 gün boyunca fakat adet öncesi azdılar ve hala var,hayırlısı tatlım ya artık sıra sizlerde bakalım ,inşallah alırız hayırlı haberlerinizi
Ayy canım benim yaaa nasıl sevindim senin adına... Uy uyyyy uyyyyy annecik olmuş Yoncaxcık, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım gercekten çok sevindim
benim göğüsler hiç belirti olmadığı için ben bilmiştim birşeyler olacağını,senin daha önce oluyormuydu acaba,ordan anlayabilirsin aslında,benm ağrılar hep hafif hafifti 10 gün boyunca fakat adet öncesi azdılar ve hala var,hayırlısı tatlım ya artık sıra sizlerde bakalım ,inşallah alırız hayırlı haberlerinizi
smart girl canım sanada çok teşekkür ederim,evet sen hep benden ümitliydin ama ben hep olumlu düşünsemde mucizenin bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim🙂dediğin gibi çok çalıştık ve karşılığını gördük🙂haaa bu arada anlatmıştım ya evlilik yıldömümüzü geçen hani gecelik giyememiştim diye üzülmüştüm eve yorgun argın gelip görev icabı yaptık demiştim🙂hah işte sanırım o gece hamile kaldım ben🙂
cnm aslında okadar çok şey vardıki anlatamam sana ben bile şaşıyodum çünki ilk defa böle oldum ama bugun kasıklarım sızlamaya başladı sanki bütün belirtiler gitti okadar bozuldum ki anlatamam ben kendimi bilirim bu adet sancısı şaştım kaldım ya halbuki ateşimde iyi gidiyo 36.9 du sabah baya çıktı ama bence ben hamile değilim bu kasıklarımdan belli oldu en zoruda bu biliyomusun cnm ukadar belirtiden sonra bişey çıkmaması ben bide kimyasal gebelik geçirdiğim için offf işte ne bilim hayırlısı olsun cnm ya
cnm aslında okadar çok şey vardıki anlatamam sana ben bile şaşıyodum çünki ilk defa böle oldum ama bugun kasıklarım sızlamaya başladı sanki bütün belirtiler gitti okadar bozuldum ki anlatamam ben kendimi bilirim bu adet sancısı şaştım kaldım ya halbuki ateşimde iyi gidiyo 36.9 du sabah baya çıktı ama bence ben hamile değilim bu kasıklarımdan belli oldu en zoruda bu biliyomusun cnm ukadar belirtiden sonra bişey çıkmaması ben bide kimyasal gebelik geçirdiğim için offf işte ne bilim hayırlısı olsun cnm ya