Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam işte kararlı ol kız biraz güven kendine.Hala gelmedi reglin en büyük belirtin bu zaten kiii yalnız değil bu belirtiler...Daha ağrılar sızılar akıntı...
Eeee daha ne olsun fıstık🙂
Hamilesin sen de inş. tatlım
günaydın arkadaşlar yoncax canım inanki senin adına ço sevindeim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.....vahidecim sanada şimdiden hayırlı olsun diyelimmi test sonucunu merak ediyorum inşallah seninde olur canım...
🙂 günaydın hayatım eski sayfalara bakıyodum sabahtan beri birikmiş gözlerim doldu öncelikle yoncax ı canı gönülden tebrik ederim çok sevindim göğüslerime gelince şiş ve üstünde damarlar harita gibi kasıklarımda çok ağrıyo cnm bilemiyorum ki?senin nasıl durumlar...
doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar kendimte gördüğüm bir değişiklikten sizlere bahsetmek istiyorum .... ben ilacı bırakalı dört ay oldu ve şunu anladım ilacın etkisi daha bu ay kendini yok etti demekki en az üç dört ay gebelik oluşmaması normalmiş...bunu şurdan fark ettim...ben bekarken çok sancılı olurdu adetlerim ağrı kesicilerle ayakta dururdum...evlendim geçmedi doğum kontrol hapına başladım bende ağrı felan kalmadı....hapı bıraktım sonraki üç adetimdede sancı olmadı ve bu aya iki gündür yataktan kalkamadım sancıdan anladımki ilaç etkisini artık tamamiyle kaybetti ki tekrar sancılarım geri döndü...
🙂 günaydın hayatım eski sayfalara bakıyodum sabahtan beri birikmiş gözlerim doldu öncelikle yoncax ı canı gönülden tebrik ederim çok sevindim göğüslerime gelince şiş ve üstünde damarlar harita gibi kasıklarımda çok ağrıyo cnm bilemiyorum ki?senin nasıl durumlar...
Benim de göğüsler şiş ve aynen dediğin gibi damarlanma oldu ama ben de ağrı sızı yok sadece arada belime ağerı geliyoo gidiyoo...Sadece dikkat ettiğim şey göğüsler yanii daha önceki aylara göre
Hayırlısı bakalım heyecanlı bekleyiş içersindeyiz. İnş. bizim de gelmiştir bizim de bebişlerimiz yaaaa
Rabbim isteyen herkese versin inş.
canım test için dıyorum oruçluysan saatın önemı yok nasılsa bırsey yıyıp içmiyorsun o yuzden dedım yanı yapsan varsa çıkar dıye normalde sabah ıdrarıyla yapın dıyorlar ama o zaman çok yıyıp içiyoruz ya o yuzden ıstersen sımdıde yapabılırsın yanı
canım test için dıyorum oruçluysan saatın önemı yok nasılsa bırsey yıyıp içmiyorsun o yuzden dedım yanı yapsan varsa çıkar dıye normalde sabah ıdrarıyla yapın dıyorlar ama o zaman çok yıyıp içiyoruz ya o yuzden ıstersen sımdıde yapabılırsın yanı