Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yada ben direk kan testi yaptırcam kızlar bugünüde beklemeye karar verdim bi gün bi gündür daha sağlam çıkar belki sonucum olmazsada sağlık olsun artık

Vahidem eğer oruçluysan bence sabah değil şimdi yap yani uygun bir zamannda.Zaten idrerın uzun süre beklemiş oluyor ama sabah yaptığında geceden bir sürü sıvı alımı yapıyoruz ve doğru bi sonuç olmayabilir...
Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz tatlım...
idrar testinde kararsızım canım kan testi düşünüyorum ama eğer idrar testi yaparsamda sahurda yaparım yemeden önce size de sahurda yazarım eğer yaparsam sonucu

yada ben direk kan testi yaptırcam kızlar bugünüde beklemeye karar verdim bi gün bi gündür daha sağlam çıkar belki sonucum olmazsada sağlık olsun artık

ya sen varya ınsanı çatlatırsın heeee gerçekten kızıcam artık bak yap su testı ya zaten oruçlusun yıyıp içmıyorsun al ıdrar testı yap çıkar artık varsa bebiş kanada gıdeceksen gıt bugün bugün yarın farketmez varsa bugünde çıkar yarında yoksa yarında çıkmaz yanı böyle düşünme artık kaç gün geçtıya canım

yorgunum hayatımmm heryerim ağrıyo hafta sonu kayınvalidemdeydim ya temizlik falan yaptım aşırı yoruldummm bi tanem sen nasılsınn hadi canım yoncadan sonra senin de güzel haberlerni alıcaz gibi bi his var içimde yoncanın çıktıysa senin de çıkra canım sonucun beklemesene yap hadi bi test
canım yorma kendini bu kadar ya bende iyiyim işte hala bekliyorum yarına karar verdim test için inşallah bende güzel haberler vericem size:deli:

Valla Vahidem yaaa resmen işkence yapıyorsun kendine..Ben de kızacağım şimdi sana.Git ver kan testini yarın da çıkar bugün de...Ne fark eder kii.Bu belirsizlik seni de rahatsız etmiyor mu????
Bence sen de hamiş haberini bir an önce al çünkü hamilesin tatlım:baby:

Geri