Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

HHAY MAŞALLAH AYNEN CANIM BELİNE KUVVET DERLER BU FISTIĞINKİDE RAHMİNE KUVVET

HADİ KÜÇÜK MELEKLER BEBELERE BALON BEBELERE BALON BAŞKA TÜRLÜ GELMİCEK BU MELEKLER

BENDEDE START :bebem:

ADAMLARIN BELİNE BİZLERİN DE RAHİMİNE KUVVET 🙂)
HADİ BAKALIM HERKES START'I VERSİN 2 GÜNDE BİR YAPILAN SIKI ÇALIŞMALARLA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ELDE EDEBİLİRİZ !!! hahaha

nasıl gaz veriorm ama ! bu gazla bu listeden 3'üz 4'üz bile çıkarırızzzz vallaa..

Özleeeemmmmm bi bakıomuşsun bidahaki ay listede kimse kalmamş 🙂) buralar çayır çimen olmş 🙂)

ADAMLARIN BELİNE BİZLERİN DE RAHİMİNE KUVVET 🙂)
HADİ BAKALIM HERKES START'I VERSİN 2 GÜNDE BİR YAPILAN SIKI ÇALIŞMALARLA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ELDE EDEBİLİRİZ !!! hahaha

nasıl gaz veriorm ama ! bu gazla bu listeden 3'üz 4'üz bile çıkarırızzzz vallaa..

Özleeeemmmmm bi bakıomuşsun bidahaki ay listede kimse kalmamş 🙂) buralar çayır çimen olmş 🙂)

olsun kuzum bea yeter ki kimse kalmasın cnm bnm inşallah ikizim olsun bnm ya

Kız yasemin alemsin valla bende saldım cayıra ne ilaç ne bitki nede bir söze kulak veriyom deney farelerine döndük kız yapmadığımız takla cekmediğimiz halay tırmalamadık gün bırakmadık bende saldım çayıra rabbim verirse verir vermesse bunada şükür

Kız yasemin alemsin valla bende saldım cayıra ne ilaç ne bitki nede bir söze kulak veriyom deney farelerine döndük kız yapmadığımız takla cekmediğimiz halay tırmalamadık gün bırakmadık bende saldım çayıra rabbim verirse verir vermesse bunada şükür

Aynennnn öyle yavrimo ya ! bende onu diyorm işte anasını satim önceden annelerimiz yumurtlama tarihi mi biliomuş 🙂 Ateş mi biliomş nasıl olmuşuz biz ? tepişmekle işte... 🙂
hıııı şöle ki 1-1,5 sene tepişirsin olmaz o zaman bi doktor amcaların teyzelerin kapısını tıklatırsın..
Sorun mu çıktı ? Olsuuuunnn anam teknolojinin çözüm bulamadığı Hastalık kalmadı..
Öyle ya da böyle olursun bi tedavi ondan sonra gelir meleğin hayırlısıyla ...
can sıkmaya,moral bozmaya hiççç gerek yok.. Rabbim herkese hayrlısını versin 🙂

İşin sırrı : çok çalışmak kızlaaaarr ESKİ USÜL 🙂 illa destek almak istiosan yedir kocana keçiboynuzu pekmezini,fındığı,fıstığı ondan sonra Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahaha

nerlerdesin kız sen çok yoğunsun çaışmalara başlamışın darısı benim başıma artıkınhahaha

Yoğunummm yavrmm çok yoğunum 🙂 sabah aç karnına,akşam tok karnına çalışma yapıorm 🙂 hahaha
tabi 2 günde bir yapıorm ( Dikkat şart ) hahaha

sende başlasan diorm artık hani ? bitmiştir adetin herhalde .
Bana yetiş bak beraber doğurcaz 🙂

HAYDEEEEE KIZLAR hem aşk tazeleyelim,hem bebek yapalm 🙂 Kocaları boş bırakmayın
"noldu bizim hatuna ? " diyecek seviyeye gelsinler hahaha

Boş duranı Allah Sevmez 😀 😀 😀 :ehi::oppucuk:

Geri