Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

ummalı çalışma yapmayın arkadaşlar 🙂 2 günde bir yapın sağlam olsun ama öyle gün falan hesaplamayın.Annanem dedi ki bana Herkesin günü farklı olur illa 14.gün yumurtlayacaksın diye bişey yok sen adet bitince birdahaki adete kadar çalış ama bebek olsun diye yapma dedi 🙂
Eski toprak işte 🙂 ben bilimsel yöntemleri geçtim eski usüle uymaya karar verdim kızlar !

2 gün sonra adet biter ve ben tepişmeye başlar 🙂) hahaha
hiiiiiçççç uğraşamam yumurtam çatlamş,yok kasığım ağrımış,yok göğsümün ucu acımış fln filan hepsi psikolojik anam ya ! bütün ay bi amuda kalkmadığım kaldı be tutsun diye 🙂
yumurtlama hesaplamaktan matematiğim gelişti 🙂 ayy çatladı,ay akıntı şöle renk geldi böle renk geldi 🙂

Kızlaaaaaar bende bundan sonraki taktik Saldım Çayıra,Mevlam kayıraaaaaa ! size de Tavsiyeee :yabani::pasi:

haydeeee yasmnnn en güzeli valla eski usül he tuttum bunu ohhh kafaya takmak yok bundan sonra kızlarrrr:lalla::hubidi::hubidi::dans: dün gece bi kaç fil seyrettim canım çıktı ağlamakdan o türkan yok mu o türkan yine öptürmediii dudaktan hobaaa hahaha

haydeeee yasmnnn en güzeli valla eski usül he tuttum bunu ohhh kafaya takmak yok bundan sonra kızlarrrr:lalla::hubidi::hubidi::dans: dün gece bi kaç fil seyrettim canım çıktı ağlamakdan o türkan yok mu o türkan yine öptürmediii dudaktan hobaaa hahaha

ya yavrimolar kendimize dert arıyoruz biz resmen valla.. Akışına bırakalım yaaa..yok günüm geldi yok oram ağrıdı,sancı oldu,zırt oldu zurt oldu ! Pirpirikli yaşlı teyzeler gibi oldukkk farkında mısınız ??
Hastalık hastası derler ya o misal ...

Özleeeeeeeeemmm en sevdiğim şarkıyı da patlatmşsn günde en az 10 kere dinliorm ya 🙂

Ahh türkannn Ahhh 🙂 yannnndaaaaannnn :ohh::ohh::dance::dance:

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

ayseden: ?

bitanesi: 3 Ocak

ayşe-roma: 10 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak

eylülce: ?

sunflower: 12 aralık

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık

özlem: 28 aralık

Eweeetttt ilk hamişimizi attık listeden dısarı bakalım sıra kimde ? 🙂

Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂
10 ocak canım inş olmammm

ya yavrimolar kendimize dert arıyoruz biz resmen valla.. Akışına bırakalım yaaa..yok günüm geldi yok oram ağrıdı,sancı oldu,zırt oldu zurt oldu ! Pirpirikli yaşlı teyzeler gibi oldukkk farkında mısınız ??
Hastalık hastası derler ya o misal ...

Özleeeeeeeeemmm en sevdiğim şarkıyı da patlatmşsn günde en az 10 kere dinliorm ya 🙂

Ahh türkannn Ahhh 🙂 yannnndaaaaannnn :ohh::ohh::dance::dance:

ben de çok seviorum cnm 🙂🙂

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

eylülmehmet:
15 aralık

lavinya: 5 Ocak

ayseden:
8 Ocak

eylülce: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

Eweeetttt ilk hamişimizi
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

lavinya: 5 Ocak

eylülmehmet:
7 Ocak

ayseden:
8 Ocak

eylülce: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

Eweeetttt ilk hamişimizi
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yiyicem ya , adetim 20sinde olucak ama 13ünde ve 14ünde 1damla kahverngi leke bugün biraz fazla kahverengi leke var , adet öncesi olan bişiymi yoksa başka bi lekenmemi anlayamadım bi fikir verin lütfen​

Geri