Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

haydeeee yasmnnn en güzeli valla eski usül he tuttum bunu ohhh kafaya takmak yok bundan sonra kızlarrrr
dün gece bi kaç fil seyrettim canım çıktı ağlamakdan o türkan yok mu o türkan yine öptürmediii dudaktan hobaaa

ya yavrimolar kendimize dert arıyoruz biz resmen valla.. Akışına bırakalım yaaa..yok günüm geldi yok oram ağrıdı,sancı oldu,zırt oldu zurt oldu ! Pirpirikli yaşlı teyzeler gibi oldukkk farkında mısınız ??
Hastalık hastası derler ya o misal ...

Özleeeeeeeeemmm en sevdiğim şarkıyı da patlatmşsn günde en az 10 kere dinliorm ya 🙂

Ahh türkannn Ahhh 🙂 yannnndaaaaannnn

10 ocak canım inş olmammm

ben de çok seviorum cnm 🙂🙂

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık

eylülmehmet:
15 aralık

özlem: 28 aralık

bitanesi: 3 Ocak

lavinya: 5 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak

ayseden:
8 Ocak

ayşe-roma: 10 Ocak

eylülce: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

Eweeetttt ilk hamişimizi
attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık

özlem: 28 aralık

bitanesi: 3 Ocak

lavinya: 5 Ocak

eylülmehmet:
7 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak

ayseden:
8 Ocak

ayşe-roma: 10 Ocak

eylülce: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

Eweeetttt ilk hamişimizi
attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

arkadaşlar yardımcı olun kafayı yiyicem ya , adetim 20sinde olucak ama 13ünde ve 14ünde 1damla kahverngi leke bugün biraz fazla kahverengi leke var , adet öncesi olan bişiymi yoksa başka bi lekenmemi anlayamadım bi fikir verin lütfen​