Hamile değilim adetim neden gecikti ?

Merhaba.Ben Eylulun 25inde adet oldum.Adetim hep 4 5 gun en fazla 7gun gecikir normalde.Ekimin en muhtemel 30una adet beklerken Ekim 15inde adet oldum.Lekeli lekeli 3 4 gun suren ped kullanmaya bile ihtiyac duymadigim bi adetti.Ekimin 21inde dugunum oldu birlikte olduk.Ve bebek istiyorduk.Su an Kasimin 30undayiz hala adet olmadim.Kac kez çubuk test yaptim negatif cikti.Bugun doktora gittim.Alttan da muayene etti bir sorun yok dedi.Kan testinde de negatif cikti.Doktorda adet sokturucu verdi.Ama akrabalarim kullanma 2 hafta daha bekle diyorlar.Herkesin bunyesi bir olmazmis belki gec dollenmedir diyorlar.Sizce ne yapmaliyim

Merhaba, test sonuçlarına göre gebe değilsiniz. Hekim muayenesi de bunu desteklemiş. Yeni evli bayanlarda ilk cinsel deneyim başladığı için dönemlerde değişim söz konusu olabilir. Bende gebe olduğunuzu düşünmüyorum yinede adet söktürücüyü şimdilik kullanmayın. 1 hafta içinde adetiniz gerçekleşmez ise tekrar hcg testi yapın.

hamile degilsem neden adet olmuyorum
2 aydır adet olmuyorum hamile değilim
hamile değilim ama adet olamıyorum uzmantv
hamile değilim neden adet olmuyorum
adetim gecikti test negatif
adetim 20 gün gecikti hamilemiyim
adetim gecikti ne yapmalıyım
adetim 15 gün gecikti ne yapmalıyım

Ya benimde adetim gecikti hamileyim diye çok sevinmiştim . Adetimden 5 gün geçti kalktım sabahın ilk idrarı ile gebelik testi yaptım negatif çıktı. Silik çizgi bile yoktu. Kan test yaptırdım oda negatif çıktı . Sonra bir kaç gün daha bekledim adet olmayınca doktora gittim. Doktor hormonlarımda bir dengesizlik olduğunu söyledi ve pkos olduğumu öğrendim ya aslında şaşırdım çünkü normalde pkos belirtilerini hiç yaşamamıştım. Doğum kontrol hapıyla söktürücü verdi. Önce söktürüyü kullanıcam sonra doğum kontrol hapını kkinci kanamadan sonra doktorum klomen verecek dua edin bana ne olur. Ve öğrendim kızlar adet gecikmesi sadece gebelilkten dolayı olmuyor bu nedenle hemen ümitlenmeyin derim.

Bekarim fakat sevgilimle surtunerek iliskiye girdik adetim 10 gun gecikti test yaptim negatif göğüslerimde hassasiyet var

Bekarim fakat sevgilimle surtunerek iliskiye girdik adetim 10 gun gecikti test yaptim negatif göğüslerimde hassasiyet var

Sürtünmeli ilişkide zevk suyu yada sperm vajinaya sızmadıysa gebelik söz konusu olmaz. Aksi durumda gebelikle sonuçlanabilir. Gecikmeniz stres yada başka durumlardan kaynaklanabilir. Bir kaç gün içinde regliniz gerçekleşmez ise tekrar gebelik testi yapın.

merhaba 2 defa test yaptım sonuçları negatif ancak hala regl olmadım 7 gün gecikti biraz tedirginim

merhaba 2 defa test yaptım sonuçları negatif ancak hala regl olmadım 7 gün gecikti biraz tedirginim
Adet gecikmesi diyince akla gelen ilk şey gebelik olsada, gecikmeler sadece gebelik kaynaklı olmuyor. Bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Test sonuçlarınız negatif çıktığına göre gebe değilsiniz. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün.

Meehaba benim adetim 3 gun gecikti prezervatif kullaniyorum. O bitince evde hap vardi iki gece üst üste onu kullandim sonra biraktim ama hala adet olmadim cok korkuyorum.

Peki ne ilacı altın doğum kontrol ilacı mı aldın ? Başka bir antibiyotik ya da herhangi bir ilaç kullandın mı ? İlaçlar geciktirmiştir yüzde yüz de

Geri