HİDOŞ Aktif Üye Üye 16 Aralık 2007 #31 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? evet itiraf ediyom ben sitenin en yanlış yazanıyım. gelsin gelsin sitenin en şakacısı gelsinn
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? evet itiraf ediyom ben sitenin en yanlış yazanıyım. gelsin gelsin sitenin en şakacısı gelsinn
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #32 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? haha geldim geldim şimdide sitede sidikli kaynanası olan gelsin
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #33 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? daha kaynana olmadimki🙂 Gelsin gelsin köriyi seven gelsin...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #34 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? işte geldim burdayımmmm şimdide gelsin gelsin en çok düşen gelsin
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #35 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? arada bir düsmüyorum degil.... gelsin gelsin sitenin en utangaci gelsin...
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? arada bir düsmüyorum degil.... gelsin gelsin sitenin en utangaci gelsin...
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #36 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldim şimdide sitenin en çıtırı gelsin 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #38 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ayy ben geldim ben dünyanın en gözell garısıyam😀 Gelsin gelsin sitenin en zor insanı.
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ayy ben geldim ben dünyanın en gözell garısıyam😀 Gelsin gelsin sitenin en zor insanı.
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #39 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ben çok zor değilimdir ama yinede geldim sitenin en sulu gözü gelsin
M Monera Forum Okuru 10 Mayıs 2008 #40 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? sulugözüm vallah.. gelsin gelsin en şeker melek gelsin