G gülgüzeli Yeni Üye Üye 12 Aralık 2007 #21 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldim,şimdide formun en kendine güveneni gelsin.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #22 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? oooo tam denk gelldim desene 🙂 gelsin gelsin forumun en cicisi gelsin...
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? oooo tam denk gelldim desene 🙂 gelsin gelsin forumun en cicisi gelsin...
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #23 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldimmm şimdide forumun en utangacı gelsin
banu23 Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #24 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? valla utangaç değilim🙂 gelsin gelsin formun en delisi gelsin🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #25 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? bak iste bunu bildin deliyimdir 🙂 Gelsin gelsin dünya güzeli gelsin....
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? bak iste bunu bildin deliyimdir 🙂 Gelsin gelsin dünya güzeli gelsin....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Aralık 2007 #26 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ay mersü canım geldim beni çığırmışınız gelsin gelsin sümüklü gelsin:becky:
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ay mersü canım geldim beni çığırmışınız gelsin gelsin sümüklü gelsin:becky:
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #27 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? sümüklü değilim ama burası boş kalmasın diye geldim şimdide forumun en zayıfı gelsin
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? sümüklü değilim ama burası boş kalmasın diye geldim şimdide forumun en zayıfı gelsin
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #28 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? Evet baya zayifim kilo verdim 🙂 gelsin gelsin sitenin en sismani gelsin🙂
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? Evet baya zayifim kilo verdim 🙂 gelsin gelsin sitenin en sismani gelsin🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2007 #29 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? anam nerden bildiniz şişko olduğumu ay sizden korkulur la hahah gelsin gelsin kendini çok beğenmiş gelsin
Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? anam nerden bildiniz şişko olduğumu ay sizden korkulur la hahah gelsin gelsin kendini çok beğenmiş gelsin
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #30 Ce: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldim gelsin gelsin sitenin en yanlış yazanı gelsin... haha