N Nurgül86 Yeni Üye Üye 2 Ekim 2009 #31 Hayirli cumalar arkadaslar bende yeni uye oldum beni aranisa kabul ederseniz sevinirim🙂 bende fransadanim oturuyorum Aeo kib byee Son düzenleme: 4 Ekim 2009
Hayirli cumalar arkadaslar bende yeni uye oldum beni aranisa kabul ederseniz sevinirim🙂 bende fransadanim oturuyorum Aeo kib byee
L Lover Banned 27 Ekim 2009 #32 Himmmm Mrb nber ben fransandan Olgun sevimli bayanlrla tanışmak isterim
L Lover Banned 27 Ekim 2009 #33 Mrb nber Nurgül ben Tamer fransad yasiyorum sen napiyosyn canım optm kib
sevkar06 Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #34 slm ben hic yurt dışına cıkmadım ama isterdim görmeyi oraları
AyYuzlu Daimi Üye Üye 22 Ocak 2010 #35 bende fransada yaşiyordum evlendigim icin turkıyeye geldim ama en kısa zamanda geri donuyorum fransaya eşimle beraber
bende fransada yaşiyordum evlendigim icin turkıyeye geldim ama en kısa zamanda geri donuyorum fransaya eşimle beraber
T Thalia Yeni Üye Üye 26 Eylül 2010 #36 yasenil' Alıntı: Selam arkadaslar, ben yasmin, bende fransa'dan ... Bende 74 bölgesindeyim. Yeni buldum bu forumu, gercekten çok hos bir yere benziyor.Eminim guzel paylasimlar olacak. sevgiler Genişletmek için tıkla ... selamlar herkese bende 74 bolgesindenim nersindensin haute-savoie nin Yasmin?
yasenil' Alıntı: Selam arkadaslar, ben yasmin, bende fransa'dan ... Bende 74 bölgesindeyim. Yeni buldum bu forumu, gercekten çok hos bir yere benziyor.Eminim guzel paylasimlar olacak. sevgiler Genişletmek için tıkla ... selamlar herkese bende 74 bolgesindenim nersindensin haute-savoie nin Yasmin?
Y yasmin58 Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2011 #37 merhaba arkadaslar bende orleans 45 bolgesindenim yokmu orleansli kimse yaaaaaa
Zeynep Arkas Yeni Üye Üye 28 Aralık 2011 #38 Ailemin bir kısmı fransada yaşıyor bende hem bu yüzden hemde işim dolayısıyla sürekli giderim hatta asıl memleketim bile diyebilirim.
Ailemin bir kısmı fransada yaşıyor bende hem bu yüzden hemde işim dolayısıyla sürekli giderim hatta asıl memleketim bile diyebilirim.
S Shirine Yeni Üye Üye 1 Şubat 2012 #39 Merhaba arkadaslar, Bana da yer varmi aranizda 🙂 bende yeni katildim, fransadanim 58den ben.