K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Şubat 2012 #1 Facebookta zaman tünelinden nasıl çıkılır Ad Facebookta zaman tünelinden nasıl çıkılır ? Selam arkadaşlar Allah için bir yardım edin yahu Facebookta zaman tünelinden nasıl çıkılır kafayı yedim😕
Ad Facebookta zaman tünelinden nasıl çıkılır ? Selam arkadaşlar Allah için bir yardım edin yahu Facebookta zaman tünelinden nasıl çıkılır kafayı yedim😕
M Misafir Forum Okuru 15 Şubat 2012 #3 Şuanda Facebook zaman tünelinden çıkmak evet mümkün değil, Facebook tarafından açıklama yapılacak diye düşünüyorum.
Şuanda Facebook zaman tünelinden çıkmak evet mümkün değil, Facebook tarafından açıklama yapılacak diye düşünüyorum.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Şubat 2012 #5 Bende zaman tünelinde kaldım. İsteğe bağlı değil mecburi sanırım canım sıkıldı. Berbat!
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 26 Şubat 2012 #7 Kardesim senin facebooklarda ne isin var? Otur oturdugun yerde baska isin yokmu senin? Simdi hindi gibi düsün nasil cikacagim diye. Cikamazsin sen bittin 😀
Kardesim senin facebooklarda ne isin var? Otur oturdugun yerde baska isin yokmu senin? Simdi hindi gibi düsün nasil cikacagim diye. Cikamazsin sen bittin 😀
K KİMee Nee Forum Okuru 26 Şubat 2012 #8 1 mart ta herkesin facebook u zaman tüneli olacakmış.yani boşu boşuna çıkmayı denemeyin.😛 😛 😛
S Sana ne Forum Okuru 26 Şubat 2012 #9 🙁 Bende zaman tünelinde kaldım. İsteğe bağlı değil mecburi sanırım canım sıkıldı. Berbat!