K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Şubat 2012 #103 admin vermiş oldugun bilgi için tsk ederim lakin uygulamayı sil yaptıgım halde zaman tunelinden cıkamadım hala nedenı ne olabılır sence
admin vermiş oldugun bilgi için tsk ederim lakin uygulamayı sil yaptıgım halde zaman tunelinden cıkamadım hala nedenı ne olabılır sence
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Şubat 2012 #104 yaa ben uygulama yazıo altında bisi yazmıoo napcamm yaa offffffffffffff 🙂 zaman tüneli pişmanlıktır..😀
yaa ben uygulama yazıo altında bisi yazmıoo napcamm yaa offffffffffffff 🙂 zaman tüneli pişmanlıktır..😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 23 Şubat 2012 #107 arkadaşlar zaman tüneline bende düşenlerdenimm ama maalesef 27 şuabat pazartesiden itibarenn herkes zaman tünelince geçmiş olacakmış bazı durupların sayfaları geçmiş bile 🙂
arkadaşlar zaman tüneline bende düşenlerdenimm ama maalesef 27 şuabat pazartesiden itibarenn herkes zaman tünelince geçmiş olacakmış bazı durupların sayfaları geçmiş bile 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Şubat 2012 #108 Bencede gecsin artik herkes yaaa. Moralim bozuluyor, hala eski görünümde olanlari görünce :hihi:
M melike tanır Forum Okuru 24 Şubat 2012 #110 olmuyo yha bn yapıyorum uygulamalra tıklıyorum liste falan çıkmıyo