Y yok yok yok Forum Okuru 13 Şubat 2012 #83 yok sayfayı açtığımda uygulamalarda zaman tüneli gözükmüyor ve hala zaman tüneli etkin bende
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Şubat 2012 #84 admin snn dediğin uygulamaya giriyoz sadece yeni uygulama oluştur diye bir şey var bi tablo yok ice tarif edermisin
admin snn dediğin uygulamaya giriyoz sadece yeni uygulama oluştur diye bir şey var bi tablo yok ice tarif edermisin
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Şubat 2012 #85 zaman tünlinden nasıl çıkabilirim yaaa nasıl çıkılır bundan lütfen yardım edin acalem varr ya olmassa dokunmatik telefondan giricem tuşluyla yapamıyorumda
zaman tünlinden nasıl çıkabilirim yaaa nasıl çıkılır bundan lütfen yardım edin acalem varr ya olmassa dokunmatik telefondan giricem tuşluyla yapamıyorumda
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Şubat 2012 #86 Kardes ben senın verdıgın lınke tıklıyorum ızın ver dıyor ızın ver dıyorum ama olmuyor..??
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Şubat 2012 #87 Yaa abi oluo ben bir zaman tüneli kullanıcısıyım arkadaslar ama o yere girince hiçç çıkmıoo yaa allah kahretsin çok fişmanım
Yaa abi oluo ben bir zaman tüneli kullanıcısıyım arkadaslar ama o yere girince hiçç çıkmıoo yaa allah kahretsin çok fişmanım
O oğul bekler Forum Okuru 15 Şubat 2012 #88 smi11 göz karışımı güzel bende öyle oldum ..🙂aynını yapmak istiyorum banada öğretirmisn..
N nur duman Forum Okuru 15 Şubat 2012 #89 hakatten yaa girdiğim gün lanet olsun bir türlü çıkmadımm :'(
B :( burak Forum Okuru 15 Şubat 2012 #90 Zaman Tüneli Lanet Dediklerinin Hiçbiri Yok gerçekten sadece : +Yeni Uygulama Oluştur Var off Nasıl Çıkcaz şu şeyden
Zaman Tüneli Lanet Dediklerinin Hiçbiri Yok gerçekten sadece : +Yeni Uygulama Oluştur Var off Nasıl Çıkcaz şu şeyden