AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Ekim 2010 #31 tavuk_kavurma' Alıntı: zuhaha hepimiz face manyağıyızzz Genişletmek için tıkla ... Efet yaft bu melekler mekanının tüm melekleri hemen hemen facekolik😀 keşler gibi bağımlı yani 😀
tavuk_kavurma' Alıntı: zuhaha hepimiz face manyağıyızzz Genişletmek için tıkla ... Efet yaft bu melekler mekanının tüm melekleri hemen hemen facekolik😀 keşler gibi bağımlı yani 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Ekim 2010 #33 aslında facebooku olmayanlar fan clubı yapmak lazım baksana herkes face***lu 🙂 olmayanlar kim acaba 🙂
aslında facebooku olmayanlar fan clubı yapmak lazım baksana herkes face***lu 🙂 olmayanlar kim acaba 🙂
Çeşm-i Naz Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #34 ben face üyesi olupta hesabını sildirenlerdenim.ömrümü yedi bu face benim 🙂)
B berennaz Forum Okuru 22 Ekim 2010 #35 Çeşm-i Naz' Alıntı: ben face üyesi olupta hesabını sildirenlerdenim.ömrümü yedi bu face benim 🙂) Genişletmek için tıkla ... ne zararını gördün ki?:sule:
Çeşm-i Naz' Alıntı: ben face üyesi olupta hesabını sildirenlerdenim.ömrümü yedi bu face benim 🙂) Genişletmek için tıkla ... ne zararını gördün ki?:sule: