ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2008 #11 Cevap: Facebook'a üye misiniz? evet üyeyim ama hiç uğramıyorum
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Temmuz 2008 #14 Cevap: Facebook'a üye misiniz? Hayir üye degilim. Görüsmek istedigim herkese ulasirim, facebook´a ihtiyacim yok ki, ilkokul arkadaslarimi bile bulmusim yillar sonra ben 😀
Cevap: Facebook'a üye misiniz? Hayir üye degilim. Görüsmek istedigim herkese ulasirim, facebook´a ihtiyacim yok ki, ilkokul arkadaslarimi bile bulmusim yillar sonra ben 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #15 Cevap: Facebook'a üye misiniz? üye değilim ama olmak istiyorum ama sevgilim izin vermiyoorr.. =(((
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #16 Cevap: Facebook'a üye misiniz? üye degilim işim de olmaz askım da kızar zaten
B berennaz Forum Okuru 15 Ekim 2010 #17 eşimde ben de üyeyiz çok amaçlı msn yerine oradan yazışabiliyorum herşey çok güzel ben çok memnunum
sudembeyaz Daimi Üye Üye 15 Ekim 2010 #18 slmm canımm ben facebook üye değilim olmayı da düşünmüyom hiçç
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #20 PaSikA' Alıntı: haklı bence :zuha: :zuha: ben üye değilim ve olmayıda hiçbir zaman düşünmedim Genişletmek için tıkla ... bak bakk demek öleee üyeyimm ara beni bul beni ekle beni
PaSikA' Alıntı: haklı bence :zuha: :zuha: ben üye değilim ve olmayıda hiçbir zaman düşünmedim Genişletmek için tıkla ... bak bakk demek öleee üyeyimm ara beni bul beni ekle beni