Bende yeni üyeyim.. yardimci olmak istedim. Eşimin, 2. eşiyim. Daha önceki evliliği 9 yıl sürmüş ve 3 erkek çocuğu var. Ben üniversite mezunu 32 yasinda hemşireyim. Eşimle ilk tanistigimiz zaman boşanmış ve çocuklu olduğunu bilmiyordum. Duyunca ben bile şaşırdım. Ailem tamamen karşı çıktı. Eşimi tanidiklarinda tepkileri daha da azaldı. Eskisi kadar tepkili deillerdi ama korkuları hiç bitmedi. Eşim kıskanç bir erkek. Is hayatım nikah i kiymamizla bitti. Tabi çalışma koşullarım kötüydü. Bende istedim. Çocuklarla ilişkim iyi. Hafta sonları geliyorlar. Eski eşiyle sadece msj. Çok nadir telefon konuşmaları oluyo. Ama benim içimdeki korku hiç bitmiyor. Bu yüzden onu bazen çileden çıkardığımı düşünüyorum. Kavgalarimiz çok oldu ilk başlarda hem iş hayatımın bitmesi hem böyle bir evlilik eşimin ilk başlarda aldığı alkol beni adaptasyon sorunu yaşamaya itti. Şimdi 1,5 yıllık evliyiz düzenimiz oturdu. Bi de ailesi ilk başta istiyordu sonra nasıl oldu anlamadım. Düğünümuze 1 gün kala garip olaylar yaşandı ve eşim onları düğünde istemedi. Eşim benim ailem ve akrabalarımla dugunumuzu yaptık. Sadece annesi ile köydeki evimizde gorusursek o. Zaten aile baglari cok kuvvetli deil. Benim ise tam tersi cok kuvvetlidir. O da bunu hic yasamamis. Arkadaşlar diyeceğim o ki; ben eşimi çok seviyorum ailemde çok seviyo ama çok ince eleyip sık dokuyun. Ailenize çok ta karşı gelmeyin. Bir de eski eşinin temiz bir kadın olmadığını farkettim. Esimde temiz deildi. Evlendikten sonra onada ogrettim. Ama agac yasken egilir. Bende biraz titizleniyorum. Ama temizlik bu. Cocuklar 11,9 ve 6 yaslarindalar. Çocuklari doğru düzgün yikamiyo, el yüz yıkama alışkanlıkları yok. Temizlik nedir bilmiyorlar. Tuvalet alışkanlıklarını tamamlayamamislar. Küçük olan geceleri altını ıslatıyo hatta gündüzleri kakasini altına ya da oda da bir yere yapıyo. Asla kızmiyorum, kizmamda.. elimle temizliyorum. Benden kaynaklı deil bunu öğrendim. Çocukların hepsini 4 yaşına kadar altını bağlamış ve 3 yaşından sonra tuvaleti öğretmis. Onu da eksik öğretmis ellerini yıkamadan cikiyorlardi. Yani arkadaşlar ben bunlarla karşılaşıyorum belki de siz daha farklı sorunlarla. Ama emin olun çok iyi davrandigim oyunlarla geçirdiğim halde çok mükemmel pastalar özel gunleri hatırlamama rağmen emin olun kadın kendine bakmadan yada allah razı olsun abla gibi davranıyor demeden çocukları doldurur. Şimdilik çocuklar etkilenmiyolar. Allah'tan eşim biliyor zaten önemli olan o ama içimdeki korku acaba etkilenirmi? Sabriniz varsa çok yaş farkı yoksa( 5-6 yaştan az) iyi bir insansa Sayet tanimaya çalışın... ama yine bir tavsiye her şeyiyle siz ilgilenmeyin!!!!