mrb arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyoruz...bende eşimin ikinci karısıyım.aynı düşünceler tabiki bende de var ne yapacağımı bilmiyorum kısacası nerden başlayacağımı bilmiyorum eşim 32 yaşında ve benden önceki eşide 26 yaşında araları 6 yaş ben ise 18 yaşındayım biliyorum şaşıracaksınız evet eşimle aramız 14 yaş oldukça fark var ama sevdim görücü usulü oldu ama sevdim hem de çok sevdim tabi o beni onu sevdiğim kadar sevdimi bence hayır her erkekte olduğu gibi evlendikten sonra çok değişti evet benimde düşüncem artık heralde ilk evliliğinde yaptığı hata her neyse artık yapmaz düşüncesi vardı ne oldu yanıldım bildiğim tek şey erkeklerin asla değişmeyeceği ilk eşiyle evlilikleri 3 sene sürmüş ve biz daha 5 aylık evliyiz ki şimdiden başladı mutsuzluluğumuz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ama tek olduğu için yeme içme bir..3 görümcem var evin tek geliniyim ve bu o kadar zor bişeyki bir insanın 3 tane görümcesi olması ne demek anlatamam yani yaşanması gerekir yani anlayacağınız o kadar mutsuzum ki eşimi kendime nasıl bağlayabilirim nasıl çekebilirim inanın hiç bilmiyorum kafam o kadar karışık ki sizce ne yapmalıyım ayrılmalımıym yoksa sabırlımı olmalıyım ne olur akıl verin çok mutsuzum... okuyupta ilgi gösterenlere çok teşekkürler iyi akşamlar diliyorum................