RefRa Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #71 Değil tatlım yaa burda eğlenmek elde olmaz olabilemez Söyle bakalım sıradaki meleeekk günde kaç saat burdasın 😀
Değil tatlım yaa burda eğlenmek elde olmaz olabilemez Söyle bakalım sıradaki meleeekk günde kaç saat burdasın 😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2011 #72 bende sayamıyorum artık şeker topaam 😀 sıradaki meleeek tırnakların ojelimi 😀
uyuzmuyum_neyim:) Banned 24 Mayıs 2011 #73 tırnaklarım ojeli değil çünkü oje sürmüyorum 🙂))))) aşağıdaki şuan miden ağrıyor ,başın dönüyor mu ? 🙂)
tırnaklarım ojeli değil çünkü oje sürmüyorum 🙂))))) aşağıdaki şuan miden ağrıyor ,başın dönüyor mu ? 🙂)
büşra.shid Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2011 #74 ne midem ne başım ağrıyor sapasağlamım bennn peki sen sıradakii; evli misin ?
RefRa Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #75 7 tane koca eskittim şimdi bekarım Falan dermişim aman Allah korusun 😀 Bekarım ben hiçte evlenmedim 😀 Alttaki melek düğün ne zaman 😀
7 tane koca eskittim şimdi bekarım Falan dermişim aman Allah korusun 😀 Bekarım ben hiçte evlenmedim 😀 Alttaki melek düğün ne zaman 😀
EnCey Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #76 aaahhh ahhh bi kaç senecik vr şuan 🙂🙂 sen Alttaki melek sole bakalım 18 yaşında mısın
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #77 hicde doru bilemedin sen bence hic tahmin etme cok kötüsün bu konuda 😛 dermisim .. Asadakii ... Nickin güzelmi senin?? 😀 😀
hicde doru bilemedin sen bence hic tahmin etme cok kötüsün bu konuda 😛 dermisim .. Asadakii ... Nickin güzelmi senin?? 😀 😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2011 #79 ben mii? hiiiiç değilimdir 🙂 peki sen sıradaki melek aşık mısın 🙂
ask_zeynepx3 Yeni Üye Üye 9 Haziran 2011 #80 Malesef değilim ama olmayı isterdim 🙂 Alttaki melek senin bu forumda uyuz olduğun birisi var mı ? 😀