SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Mart 2017 #21 Ama bunu yapan insan vs olamaz ya. İlla vatandaş eczaneye mi sormalı biraz düzgün yazsa geberir mi ? Namussuz !
Ama bunu yapan insan vs olamaz ya. İlla vatandaş eczaneye mi sormalı biraz düzgün yazsa geberir mi ? Namussuz !
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 27 Mart 2017 #22 Böyle yazınca daha egzantirik olduklarını sanıyorlar sanırım .İşi zorlaştırmaktan başka bir şey değil.
Böyle yazınca daha egzantirik olduklarını sanıyorlar sanırım .İşi zorlaştırmaktan başka bir şey değil.
A Aktürktü Yeni Üye Üye 28 Mart 2017 #23 Bu özel doktorn verdigi tecete Cok şeyler anlatdı bana Eczacıda recetede doktor anlarmş ben üstüne yazmayım reçetedn bak dedi O zaman lar aklmdaydı uzak yoldan geldm falan untdm ondan sordm arkadaşlar acıkladıgnız için teşekkür ederim
Bu özel doktorn verdigi tecete Cok şeyler anlatdı bana Eczacıda recetede doktor anlarmş ben üstüne yazmayım reçetedn bak dedi O zaman lar aklmdaydı uzak yoldan geldm falan untdm ondan sordm arkadaşlar acıkladıgnız için teşekkür ederim