hican87 Hamiş Melek 25 Ekim 2010 #11 LaLe_' Alıntı: Benimkinde birak ikinci cizgi silik falan olsun azcik ucundan gorunmustu🙂 ama hamileyim..sende hamilesindir merak etme.. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım.rabbim kucağımıza vermeyide nasip etsin...
LaLe_' Alıntı: Benimkinde birak ikinci cizgi silik falan olsun azcik ucundan gorunmustu🙂 ama hamileyim..sende hamilesindir merak etme.. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım.rabbim kucağımıza vermeyide nasip etsin...
aysegül87 Hamiş Melek 25 Ekim 2010 #12 hican87' Alıntı: inşallah canım.aminnn.rabbim en kısa zamanda sanada verir inşallah... Genişletmek için tıkla ... insalla canim birlikte geciriz hamileliyimizi🙂
hican87' Alıntı: inşallah canım.aminnn.rabbim en kısa zamanda sanada verir inşallah... Genişletmek için tıkla ... insalla canim birlikte geciriz hamileliyimizi🙂
hican87 Hamiş Melek 25 Ekim 2010 #13 aysegül87' Alıntı: insalla canim birlikte geciriz hamileliyimizi🙂 Genişletmek için tıkla ... ay ne güzel olur.en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyorum....
aysegül87' Alıntı: insalla canim birlikte geciriz hamileliyimizi🙂 Genişletmek için tıkla ... ay ne güzel olur.en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyorum....
aysegül87 Hamiş Melek 25 Ekim 2010 #14 hican87' Alıntı: ay ne güzel olur.en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyorum.... Genişletmek için tıkla ... bu ay insalla tutar canim ama busefer dikat ettmem gerekiyor
hican87' Alıntı: ay ne güzel olur.en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyorum.... Genişletmek için tıkla ... bu ay insalla tutar canim ama busefer dikat ettmem gerekiyor
hican87 Hamiş Melek 25 Ekim 2010 #15 aysegül87' Alıntı: bu ay insalla tutar canim ama busefer dikat ettmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... vallah cnm dikkat etmek gerekiyor tabi.mesala ben ilşkiden sonra 2 saat felan belimin altında yastıkla yattım.yumurtlama günümü tespit ettim.ve tuttu🙂
aysegül87' Alıntı: bu ay insalla tutar canim ama busefer dikat ettmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... vallah cnm dikkat etmek gerekiyor tabi.mesala ben ilşkiden sonra 2 saat felan belimin altında yastıkla yattım.yumurtlama günümü tespit ettim.ve tuttu🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Ekim 2010 #16 Yihhuu ne yapıyoruz o zaman seni hamis Melek yapiyozzz 🙂 hayırlı olsun
hican87 Hamiş Melek 26 Ekim 2010 #17 *MaWi' Alıntı: Yihhuu ne yapıyoruz o zaman seni hamis Melek yapiyozzz 🙂 hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim🙂)orda hamiş yazısını görmek banada nasipmiş.isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
*MaWi' Alıntı: Yihhuu ne yapıyoruz o zaman seni hamis Melek yapiyozzz 🙂 hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim🙂)orda hamiş yazısını görmek banada nasipmiş.isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Ekim 2010 #18 hican87' Alıntı: çok teşekkür ederim🙂)orda hamiş yazısını görmek banada nasipmiş.isteyen herkese nasip etsin Rabbim.. Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim Hican, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hican87' Alıntı: çok teşekkür ederim🙂)orda hamiş yazısını görmek banada nasipmiş.isteyen herkese nasip etsin Rabbim.. Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim Hican, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hican87 Hamiş Melek 26 Ekim 2010 #19 LALEZAR' Alıntı: Tebrik ederim Hican, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin cnm.sağlıcakla kavuşurum miniğime inşallah🙂
LALEZAR' Alıntı: Tebrik ederim Hican, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin cnm.sağlıcakla kavuşurum miniğime inşallah🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 26 Ekim 2010 #20 Tebrikler Hican, allah sağlıkla kucağınıza da vermeyi nasip eder inşallah... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Tebrikler Hican, allah sağlıkla kucağınıza da vermeyi nasip eder inşallah... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.