arkadaşlar hep ailesine düşkün erkeklerden bahsetmişsiniz,bende bir karı var mazallah bahsettiğiniz bütün erkeklere bedel varı yoğu annesi babası kardeşleri ikimizde çalışıyoruz ve kirada oturuyoruz ve çok borcumuz var ben artık yetişmekte güçlük çekiyorum bazen yetişemiyorum ve bu duruma rağmen karım aldığı maaşı babasına gönderip,zaman zaman da krediler çekip babasına veriyor tabi bu arada babasıda benden devamlı şu gün verecem bugün verecem diye borç para istiyor vermediğim zaman araya kızını sokup beni karıma sıkıştırıyor karımda vermezsem evde kavga çıkarıyor,eve aldığım erzak iki kişi olmamıza rağmen iki gün yetmiyor aldığımın ertesi günü annesinin evine gidiyor hepsi ve ben her seferinde tekrar almak zorunda kalıyorum,kaynanamın günde kaç defa nefes alıp verdiğimden tutun akşam hangi filmi izlediğimden bile haberi var,ha birde karış 5 yıldır evliyiz 5 yıldır hiç aralıksız işten çıktığı gibi annesine gider ben gider onu ordan alırım ve gittiğim de orda oturmak zorunda kalırım her akşam!!!! ve bunun gibi daha size söyleyebileceğim bir sürü şeyler var dilerim allahım kimseye böylesini vermesin artık dayanacak takatım kalmadı yarın gidip boşanma davasını açıyorum herkeze iyi akşamlar....