aynı durumları bende yasadım ama emin ol iş sevgılınde bıtıyo. cunku her erkek ailesine ıstedıgı seyı kabul ettırebılıo, hemde hıc caba harcamadan hıç bı aıle oglunun mutsuz olacagını bıle bıle evlendırmez! sadece ya evlenmesını ıstedıgı kısıden yada o kısının ailesınden bı cıkarı(cıkarı derken bılmıorum aılesı zengındır.ıste kızı tanıyolardır huyu suyu iidir, yada bazı aıleler mesela tesetturlu olsun ıstıo.) vardır.(mesela benım ısım yoktu 2 ay oncesıne kadar esımın aılesı calısan bırını ıstedıgı ıcın benı ıstemıyodu ama esım karsı cıktı ben evlenmıyorum o zmn dedı ve ailesınden bı sure uzaklastı aılesıde vay ogluma bişi olmasın vay gıtmesın dıe kabul ettı) bence yapman gereken sevgılının gercekten evlenmeyı ıstedıgınden emın ol. ve ona sakın ıste senın aılen böyle ..böyle yaptılar..böyle dedıler dıe baskı yapma cunku hemen hersey tersıne dönebılıo bırden herseyden ck sevdıgı askını unutup aılesının tarafında yer alabılıyo.dıyecegım o kı ustune gıtme ve gercekten anla nıyetını..emın ol nıyetı cıddıyse zamanla senın yanında yer alcaktır..yokkk sen sevdıkce ıstedıkce o sana hala aılesının yaptıgını anlatıyosa; bence gercekten sevılmeye deger bırı mı? bı kez daha düşün derım ..haa bıde askerdeymıs orda yapacagı seyler kısıtlı muhtemelen telefonla soyluyodur ailesine senle olan ılıskısını. bence ailesıyle yuzyuze konusması daha etkılı..sadece bıraz sabret ve kendını uzme cnm düşün kı bu cocuk hayatında sen olmasan mutlu olabılecek mı_? haddim olmadan bişi dedıysem kusura bakma sadece aynı seylerı bende yasadım ve cok yıprandım senın de aynı durumda olmanı ıstemem.. ii gunler