dün reyl olmam gerekıodu ama olmadım bugun de bı sey yok gıbı ama heveslenemıorum cunku normalde de gecıkebılıyodu umarım olmam ve o sevınclı haberı sızınle paylasırım
esracım benimde belirtilerim 10 gün öncesinden başlar.ama hamileliğindede aynı şeyleri hisseden arkadaşlar var.hemen umudunu kesme sakın.bende pazarı bekliyorum bu ay zaten umudum olmadığını sölemiştim.inş.güzel haberleri sizlerden alırz.
kızlar 3. gunum ve hala reylı olmadım ıns. da olmamreylının belırtılerı bıle yok bu aralar gun sayıyorum ınsallah hayırlı haberı sızınle paylasabılırım allah ısteyen herkese nasıp etsın kucuk bır melek
kızlar sıze bı sey sorcam gebelık belırtılerı arasında sık tuvalete gıtme oldugunu bılıyorum ve bu bende oluyor ama ben de bır de cok fazla sıvı alma ıhtıyacı oluyo bu normal mı yanı buda mı gebelık belırtısı cunku normalde fazla sıvı tuketen bırı deılım bu aralar gunduzlerı ve gecelerı sık sık uyanıp su ıcme ıhtıyacı duyuyorum lutfen yardımcı olun
jelicimm dolunaycım benimde umudum yok bu ay🙁( napalım kızlar bi dahaki ay beraber bekleriz yine ama umutlaa..... deli kız aramıza hoş geldin bizleri merakta bırakma test yap ve sonucu burda beraber kutlayalım inşallahhh