Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

:cry_smile: kıslarrr test yaptım bebiş yok 🙁(

Hayirlisi olsun kizlar ins. hamilesinizdir 🙂
Ben her ay hayal kirikligina ugrayanlardanim.... artik reglim 1-2 hafta gecikse bile takmiyorum....
simdi 2 gün gecikti ama regl sancisi basladi, gelir herhalde yakinda, korunmayi biraktiktan beri düsensiz oldu reglim.

evet benimde ne zaman bebiş istemeye başladık peryodum bozuldu her ay mutlaka 2 gün 3 gün rötarlada olsa olurdu şimdi ya olmuyor ya 15 gün 20 gün gecikiyor 🙁 doktorun söylediğine göre strestenmiş 🙁 sonuç yine hayal kırıklığı 🙁

evet sters çok etkiliyormuş bende duymuştum relax olun arkadaşlar elbet bir gün çıkıp gelir melişler sabır sabır sabır.....

maalesef değilmişim kızlar.beta hcg 0.02 yani ne anlama geliyor bilmiyorum ama değilmiş işte.hala adet olamadım.herhalde bu ay çok stres yaptım.cumaya kadın doktorundan randevu aldım.evde her ay bunu bekleyene kadar hekime danışmak iyidir.kesin erken diyecek ama benimiçin değil.kendi kendine stres yapmak daha zor.daha yeni bir haber okudum.annenin biri yeni doğmuş çocuğunu -4 derecede soğuğa bırakıyor.bizler ise bebek diye yanıyoruz.anlamıorum bu işi.rabbim ne verirse hayırlısını versin.

merhaba melekler.senacım hoşgeldin.üzülme canım umutlar bidahaki aya allah hayrlısını versin.diğer melekler hadi o zaman bu ay güzel haberleri sizlerden alalım.
esracım bugün kırmızılar bana çok yakıştı.hani demişsinya yinede umutlanıyo insan....ben bu ayçok emindim bebiş olmıcandan ama dün olmayınca hani acaba?dedim doğrusu.yinede bugün görünce ağlamak geldi içimden galiba çok taktım kafaya.şimdi bir ay daha bekleeeee.bazı arkadaşlar boşverdiklerini sölüyorlar ya ben yapamaıyorum ya boşveremiyorum.ama yapmam lazım sanki hayattan koptum.hep bebiş hep bebiş olmuyoki böle.denemem lazım boşvermem lazım.....

yaa gerçekten boşver demekle olmuyor helede çevremde istemediği halde hamile kalanları duyunca isteyip isteyip hamile kalamayınca insan üzülüyor 🙁

senacım hoşgeldin canım ben evlendikten 4 ay sonra gittim doktora erken vs sen bakma kimseye git at kafandaki soru işaretlerini dolunaycım bilmemmi yaşadığını her ya yanı şeylerei yaşıyoruz hep beraber yanlız değilsinn o gözyaşları bi iki gün somurtma vsss gelelimmm kafaya takmama meselesine boşveren arkadaşlar bizden daha uzun süredir bekleyen arkadaşlar artık alışmışlarr ve öğrenmişler bişeyleri bizler içinse zaaman zaman ama Rabbim kimseyi alışmayaa öğrenmeye gerek bırakmasınn kıssslaaarrr yaaa silkeleninn noluyoooo böleeee dövcemm hepinizi ayyy benimde içimi kararttınısss öffffffff hepimiz daha burdan birbirimize güzel haberler vericezzz üzülmek yokkk (diyorum ama bi kaç gün sonrada beni teselli edersiniz edersiniz dimi:hhh:)

slm kızlar bu guzel haberı sıze dun vercektım ama nette bı sorun cıktı onun ıcın sımdıye kaldı dun test yaptım hamıleyım emın olmak ıcın de bu gun kan testı yaptırdım ama sonucu yarın alcam allahım herkese bu duytguyu yasatsın:d040: ve test sonucu negatıf cıkan arkadaslar uzulmeyın sımdı eger yoksa bebıs bunun bı nedenı vardır yaratan herkese hayırlısını versın

Geri