Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bak canım benim arkadaşımında sabah kasık ağrıları karın ağrılar vardı.ve adetine 1 hafta 10 gün kala grip olmuştu bayağ bi ağır atlattı ama korunmadığı içinde ilaç kullanmak istemedi atlatırım dedi kendi kendine .daha sonra onun senin gibi adeti olmadı 2-3 gecikmesi oldu sadece ve idrar testi yaptı hamile olduğu anlaşıldı canımmm.bu gribede halk dilinde himişlik gribi diyolarmış haberim yoktu sonradan öğrendim.demek istediğim belki tamam hormonlarla ilgili bi çizgi çıkmıştır ama çizgiyi dikkate almak gerekirse sen ben hemen bi kan testi yaptır ve değerlerini tespit et heran herşey olabilir çünkü .bence adetin bitmesini bekleme ve hemen o testi yaptır derim canımm en azından hamileysende ona göre tedbir alırsın belki hamilesin ama bebek yerleşemediğinden düşük olma ihtimalin var yani herşeyi göz önünde bulundurmalısın bunlar ciddi konular ertelemeye gelmez canımmm ok?

firdevs benimde karnım belimde çok ağrıyo adet olcam dicem ama normalde ben adet olcağım zaman hiç ağrımaz sendede öyle bişey oldumu

cadetcim merhaba bendede 10 günden beri bel karın ve kasık ağrısı var bazende kalçama kesik kramp gibi bişey giriyor anlamadım gitti adet olucam herhalde diyorum ama çok tuhaf anlamadım gitti ya daha adetime 2,3 gün var bakalım ne olacak çok merak ediyorum yaaa

tamam fatoşcum gitcem yarına randevu alayım olmazsa bi gideyim haklısın bunlar çok önemli ama hiçilaç almıyorum yinede dikkat ediyorum neolur neolmaz die.saol ilgin için şimdi arayorum doktoru

hayırlı olsun arkadasım çok sevındım bebeşine insallah banada nasıp eder isteyen herkese versın rabbim...

HERKESE İYİ AKŞAMLAR RÜYALARINIZ PAMUK ŞEKERLERİNDEN DAHA TATLI OLSUN🙂

kızlar ben çıkıyorummmm kendinize dikkat edinnnn.tekrar görüşmek üzere🙂

slm arkadaslar oncelikle hamis arkadaslarima tebrik ediyorum ve rabbim saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin dari bizim basimaza artik. arkadaslar benim bi sorum olcak biz korunmayi birakali bu 3 ayin icindeyim kendimi bu ay varkli hissediyorum benim hesabima gore reglim yarin ama netteki otomatik hesapliycilara gore pazar gunu ben sastim kaldim benim regli gunum nezaman korunmayi birakmadan once 27 gunde bir regli olurdum ama korunmayi birakali ilk ay 28 gunde oldum 2 ay 25 gunde bu 3 ay ben nasil hesapliycam arkadaslar yardimci olun en son 3 ayin regli gunleri ben yaziyim siz hesaplayin bi yardinci olun ilk 27 martta oldum 2 ay 24 nisanda 3 ay 19 mayista eeee bu ay kacinda olucam simdi ve dayanamayip dun ve bu gun test ettim sonuc negatif dogrumudur sizce acil yardim.

canim ben bu ay bebek olayina kendimi sartalandirmadim,reglime 6 gun var ama hic bir belirti hissetmiyorum.kendimi hic birsekilde dinlemiyorum .bakalim 6 gun sonra ne olucak.Allah herseyin hayirlisini versin.sende kendini sartlandirma birak,herseyi akisina birak.cunku gecen ay bende senin gibi hamilelige kendimi istemeden sartlandirmisim bircok belirti hissettim reglim bile gecikti.ama malasef sonuc negatifti

benimde adetim çok düzenlidir ama şüpelendiğim ve regli günümü bekledigim ay hep gecikir test yapıyım hemen anında reglim gelir neden stresten geçen ay biliyosun 8 günüm geçti ve ben tümden gebelik psikolojisine kapıldım test yaptım negatif sonucu alınca regl oldum sonra hüsran hayal kırıklığı şimdi herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı bakalım biliyosun herşeyin başı stres reglini heyecanla beklerken acaba soruna cevap ararken ve kendini dinleyip belirtiler bulmaya başlarken vücut kendini hamile gibi görüp tüm belirtileri veriyo ve reglin geçikiyo düşünme arkadaşım herşeyi oluruna bırak allah nasip ettiyse onlar gelecek zamanı bilir elbet rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

tebrikler allah analı babalı büyütsün sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı tüm bebek isteyenlere ve bana inşallah