Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

firdevscim çok ama çok sevindim lütfen bizlerede dua et bu aralar olacağım gebelik bana o kadar iyi gelecekki..adetim yeni bitti çalışmlara devam uff bıktım ayakları dikmekten🙂hemen ayağa kalkanlar hamile kalıyor ben ise bekliyorum uzunca.....yani bu o bebek rahme düşecekse öylede düşüyor böylede..

gunaydin.gif

merhabalar
bende siteye yeni giriş yaptım ve uzun süredir bu siteyi takip etmekteyim
ben 2 aydır çocuk yapmayı düşünüyorum 3 aylık evlıyım.ben geçen hafta rüyamda annemi gördüm bana altın saat hediye ediyor ve sat cok güzel ve 2 adet te yüzük almış onuda bırını bana bırını kayınvalıdeme verıyor bana verdiği yüzüğün içinde bişey yazıyordu tam okuyacakken rüyadan uyandım ve aanemı aradım dedı ikiz bebğin olacak işallah dedım.
ve bende rüyandan önce adetime 16 gün kala belirtiler başladı sanki belim ortadan iki ayrılacakmıs gıb bı agrı artı baş agrısı,bayılma hıdssı oldu gecenlerde ayga kalkınca onla beraber bulant bır kez oldu,gögüslerıme hiç dokunamıyorum acayip agrı oluyo adet sancısına benzıyor fakat adet sancısı bır hafta kala oluyor bende 16 gun öncesınden olmaya basladı artı sık ıdrara cıkıyorum,sadece bende akıntı hiççççç yok,normalde olan akıntım bu ay hıc olmadı ben hamılemıyım acabaaa:seker:

duygum merhabalar senın adına cok sevındım,belirtilerin nasıldı bızımle paylaşırmısın ben yenı kaytıldım bu sıteye

benimde adetim çok düzenlidir ama şüpelendiğim ve regli günümü bekledigim ay hep gecikir test yapıyım hemen anında reglim gelir neden stresten geçen ay biliyosun 8 günüm geçti ve ben tümden gebelik psikolojisine kapıldım test yaptım negatif sonucu alınca regl oldum sonra hüsran hayal kırıklığı şimdi herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı bakalım biliyosun herşeyin başı stres reglini heyecanla beklerken acaba soruna cevap ararken ve kendini dinleyip belirtiler bulmaya başlarken vücut kendini hamile gibi görüp tüm belirtileri veriyo ve reglin geçikiyo düşünme arkadaşım herşeyi oluruna bırak allah nasip ettiyse onlar gelecek zamanı bilir elbet rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım sağolasın,berracım desteğin için sanada teşekkür ederim canım benim,dün gece yürüyüşe çıktık eşimle,sahilde bankta otururken küçücük bir kedi yavrusu yanımıza geldi ve daha sonra sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi geldi kucağıma oturdu ay yaa içim bir tuhaf olduki küçücük sevimlimi sevimli anne sevgisine muhtaç bir bebe yaa,eşimle bir sevdik bir sevdik hatta bir ara eve bile getirmeyi düşündük,içimden dedimki anam bizim herif bir kedi yavrusunu bile bu kadar sevip bakmayı düşünebildiyse kendi yavrusunu kim bilir basıl sever🙂anam yaaw bizimde bebeğimiz olsun kızlar yaaabebisim

slm arkadaslar oncelikle hamis arkadaslarima tebrik ediyorum ve rabbim saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin dari bizim basimaza artik. arkadaslar benim bi sorum olcak biz korunmayi birakali bu 3 ayin icindeyim kendimi bu ay varkli hissediyorum benim hesabima gore reglim yarin ama netteki otomatik hesapliycilara gore pazar gunu ben sastim kaldim benim regli gunum nezaman korunmayi birakmadan once 27 gunde bir regli olurdum ama korunmayi birakali ilk ay 28 gunde oldum 2 ay 25 gunde bu 3 ay ben nasil hesapliycam arkadaslar yardimci olun en son 3 ayin regli gunleri ben yaziyim siz hesaplayin bi yardinci olun ilk 27 martta oldum 2 ay 24 nisanda 3 ay 19 mayista eeee bu ay kacinda olucam simdi ve dayanamayip dun ve bu gun test ettim sonuc negatif dogrumudur sizce acil yardim.
Hazalcığım verdiğin bilgiler doğrultusunda heasaplarıma göre 27 günde bir adet oluyorsun ve,buay adet kanaman muhtemelen 14 haziranda olucak,ve 26 mayıs,31 mayısta yumurtlama tarihlerinmiş eğer o tarihler içinde ilişkiye girdiysen vede tutuysa muhtemel bir egbelik söz konusu, canım bu bilgiler doğrultusunda 14 haziranı beklemeniş tavsiye ederim canım srtes yok,malum stres en büyük düşmanımız,en rahata benim bile🙂

firdevscim çok ama çok sevindim lütfen bizlerede dua et bu aralar olacağım gebelik bana o kadar iyi gelecekki..adetim yeni bitti çalışmlara devam uff bıktım ayakları dikmekten🙂hemen ayağa kalkanlar hamile kalıyor ben ise bekliyorum uzunca.....yani bu o bebek rahme düşecekse öylede düşüyor böylede..
eyşancım sıkma kendını bukadar ınankı stresten olacagı varsada olmuyo oncekı aylar senın gıbı ugrasılarım oluyordu hamıle kalmak ıcın ama bu ay dogru duzgun ılşkim bıle olmadıolacagı varsada oluyo zaten stres hormanları engellıyormus canım dualarrım senve dıger bebek ısteyen arkadslarla ınsaalah en kısa zamanda guzel haberlerını beklıyorum hoscakal

merhaba kizlar;sizden acil yardim bekliyorum.reglim normalde duzenlidir.ama bu ay ilk gunler kahverengi geldi.sonra kizardi ve siyah geldi.bugun durdu.idrar testi yaptim iki kere pozitif cikti.doktora gittik.el yordamiyla alttan ve ultrasonla karindan bakti gebelik yok dedi.ne yapmam gerekiyor?yurtdisinda oldugum icin pek guvenemiyorum.poliklinik gibi biseydi.1 ay sonra gel dedi.tehlikeli bi durumsa gec olmaz mi?regli sonrasi hamile olunabilir mi?bu arada goguslerim 1 aydir hep sis ve agrili.yumurtalik kisminda hep bi gerilme hissediyorum.ne olabilir bu?

merhaba kizlar;sizden acil yardim bekliyorum.reglim normalde duzenlidir.ama bu ay ilk gunler kahverengi geldi.sonra kizardi ve siyah geldi.bugun durdu.idrar testi yaptim iki kere pozitif cikti.doktora gittik.el yordamiyla alttan ve ultrasonla karindan bakti gebelik yok dedi.ne yapmam gerekiyor?yurtdisinda oldugum icin pek guvenemiyorum.poliklinik gibi biseydi.1 ay sonra gel dedi.tehlikeli bi durumsa gec olmaz mi?regli sonrasi hamile olunabilir mi?bu arada goguslerim 1 aydir hep sis ve agrili.yumurtalik kisminda hep bi gerilme hissediyorum.ne olabilir bu?

arkadasım okuyunca yazmak istedım benım kuzenımde aynısı oldu yenı idrar testınde çıkıyordu doktora gıttık yok hamılelık dedı ablamın morelı çok bozuldu dış gebelık amelıyat olacaksıdedı doktor o bekledı 15 gun falen sonra baktırdı doktora kesede var çoçukta doktorlar bıle allıyamıyor bazen bende bıraz bekle sonra bı baska doktora gıt arkadasım insallah vardır allah hayırlısını versın kendını dıkkat et

merhabalar
bende siteye yeni giriş yaptım ve uzun süredir bu siteyi takip etmekteyim
ben 2 aydır çocuk yapmayı düşünüyorum 3 aylık evlıyım.ben geçen hafta rüyamda annemi gördüm bana altın saat hediye ediyor ve sat cok güzel ve 2 adet te yüzük almış onuda bırını bana bırını kayınvalıdeme verıyor bana verdiği yüzüğün içinde bişey yazıyordu tam okuyacakken rüyadan uyandım ve aanemı aradım dedı ikiz bebğin olacak işallah dedım.
ve bende rüyandan önce adetime 16 gün kala belirtiler başladı sanki belim ortadan iki ayrılacakmıs gıb bı agrı artı baş agrısı,bayılma hıdssı oldu gecenlerde ayga kalkınca onla beraber bulant bır kez oldu,gögüslerıme hiç dokunamıyorum acayip agrı oluyo adet sancısına benzıyor fakat adet sancısı bır hafta kala oluyor bende 16 gun öncesınden olmaya basladı artı sık ıdrara cıkıyorum,sadece bende akıntı hiççççç yok,normalde olan akıntım bu ay hıc olmadı ben hamılemıyım acabaaa:seker:
hoşgeldin canım aramıza inşallah hamilesindir belirtilerin gebelik belirtisi ama inşallah psikolojik diildir haberlerini bekliyoruz

duygum merhabalar senın adına cok sevındım,belirtilerin nasıldı bızımle paylaşırmısın ben yenı kaytıldım bu sıteye
allahmı söyletiyo ne 🙂 canım yanlış anlamışın ben hamiş diilim

Geri