Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm canim, allah allah 🙂
Hade hayirlisi insaallah bakalim Kime kismet olacak 🙂 insaallah rabbim her isteyene ve de bana versin insaallah hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah
Hatun cum sanada cok yazdim ama cikmamis yaa. Tekrar yazmaya da gucum yok. Kisacasi kimsenin seni uzmesine izin verme kim olursa olsun. Esin seni merak ettigi için annesinde kalmani istiyorsa, hiç merak etmesin, sen evinde daha çok rahat edersin.
canm esimde annesi icin bana dyo git konus elini op falan dye ama bn hayatta gtmem kocasi ceza evinde o yuzden psikolojisi bozuk dyo bu beni hc alakadar etmezki ben cocugumu sokakta bulmadm onun yuzunden allah korusun bebegmi kaybedersem uzuntuden mahvederm o kadini
Slm aleykum kizlar nasilsiniz bakem ne durumdasiniz ?
Benim kasiklarim da dün den beri agrim var, boyle sizi gibi sizliyo ani hareket edince batiyo. Bugün adet döngümün 15.ci günüm deyim. Hem umutlaniyorum hemde sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Sizce ne dusunmeliyim ? Nasil davranmaliyim ? Bugun esimle alisveris yaptik, Esime diyorum ki torbalari sen tasi, ben tasiyamam yoksa bebegim duser ! Diyorum Esim diyoki yokki bebek, bende dedimki allah in bildigini sen mi bileceksin ? 🙂