Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

slm kızlar herkeze,sanıyorum herkez adetli,yada tatilde,artık eskisi gibi kimsenin sesi yükselmiyor buralardan🙂neyse bakalım bu uzun sessizliği hangi talihli hamillelik haberiyle bozacak🙂

merhaba bende yeni üye oldum dün fatoşla epey bi muhabbet ettik herlde hergün takılırım buraya gibi geliyo muhabbet çok hoş paylaşımlar ortak insan alışıyo iyice

sevdılı arkadsım cadet benım gec dollenme oldu zannedıyorum belkı senınde oyledır pekde umıt verıp senı husrana uhratmak ıstemem ama benım basımdan gecenlerı yazayyım sana adeettım bırgun gecıkmelı test negatıf bır hafta sonra ıdrar testtı negatıftı 11 gun gecınce evde ıdrardan tekrar baktım ıkıncı cızgı gordum sılıktı amaemın olmak ıcın kandan baktırdım degerlerım dusuktu ama pozıtıf ıkıgun sonra gel ıkıye katlaması gerekıyor dedı doktorum ve ıkı gun sonra ıkıden fazla bıle katlamıs degerlerım darısı senın ve dıger arkadslarımın basına canım ınsallah ama acele etme bıraz daha sabret sonlarında kalmıs olabılırsın senın yaptırdıgın teste cıkması ıcın 72 saat gecmesı gerekıyo belkı senın 24 saat once dollendı dıyelım gorunmuyor anlatabılmıssımdır ınsallah hoscakal

fatoş merhaba cnm bu gün çok kötüyüm yaa acayip mide bulantısı ve her sabah belli saatte giren karın ağrıları galiba farklı bi grip türü🙁

merhaba canımmm .senin durumunda bayağ bi farklı canım ya bi doktora görünsenmi acep?yani her adet döneminde böyle olurmuydu yoksa bu ay kendini bi farklımı hissediyosunnn?

slm nur tesekur ederım canım benım mutlulugumu Allah hepınıze tattırsın cok stres yapmayın oluruna bırakın vaktı saatı geldıgınde zaten olacaktır

ben bebek olabilir sanmıştım ama değil adetim hala devam ediyo ve gayet normal ve yoğun.bu ay geçti artık önümüzdeki aya inş. sen nasılsın cnm

ya bebek olupta adet gören çok insan gördüm gerçi yani seninde öyle bi durum söz konusu mu onu bilemicem ama sen en yakın bi zamnda doktoruna başvur istersen.

amin cnm. fatoş bu ay çok farklı oldu ama dediğim gibi grip artı adet dönemim üstüne geldi sanırım çünkü aynı şekilde arkadaşım mide bulantısı karın ağrısı yaşayıp grip atlattı.evli değil zaten hamilelik belirtileri değildi. ama iştahsızlık bulantı olmuştu onunda sanırım benimde ondan.testte ikinci çizginin çok silik çıkması da sanırım adet döenmi hormonlarla alakalı ama bi doktora gitcem mutlaka sadece adetimin bitmesini bekliyom.

teşekkür edirim cevabın için inş benimde öyledir aslında dün kan testi yaptırdığımda artık umudumu kesmiştim bugün senin yazını okuyunca baya umutlandım inş boşa çıkmaz bize dua et senin duaların kabul olur

firdevs benimde karnım belimde çok ağrıyo adet olcam dicem ama normalde ben adet olcağım zaman hiç ağrımaz sendede öyle bişey oldumu

canım benım yaa ınsallah vardır bende ılk gun negatıf alınca sonucu hafıf bel ve kasık agrılarım oldu adet olucam dedım hanı testte negatıf ya hepten umıdım yoktu adetlerın gecıkmelı oluyormuydu yoksa duzenlımı benım ıkı üc gun gecıkebılıyodu cocuk dusundugumden berı oyle oldu oncelerı erken bıle gelıyodu 7 ay olmadı bu ay kaldım hadı bakalım hayırlısı cadet