Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Slm aleykum hanimlar, nasilsiniz ?
Mc asksin cim adet olmussun, canin sagolsun, vardir bi hayir, yaa sabir..... Uzulme canim. Insaallah Yakinda nasip eder rabbim..

Bebegimgelsin canim niye bekliyosun daha fazla, testini yap..

Yeni katilan arkadaslar, mesajlariniz gorunuyor. Ama uye olmadiginiz için gec yayinaniyor..
Alttan muayeneden korkmayin, hiç aci olmuyor, sadece stresli olmayin..

Kizlar ben iyilesemedim, yasinleri daha okuyamadim, ya bugün yada yarin okurum insaallah... Sonra buraya hatim duasini yuklerim, hep birlikte okuyup amin deriz....
Sanirim benden baska herkes okudu, sadece 6 adet eksik, degilmi ?
Gevmis olsun canim insallah cabucak iyilesirsin.. ben bildirdim okuyanlar faceden sana digerlerini bilmoyom hayatim

Kızlar s.a dün hiç bakamadım buraya. Dün yolculuk gunumdu. Evime döndüm tekrar. MCasksin canım hiç üzülme lütfen umudunu kaybetme Allah herseyi daha iyi bilir vardır vakti . Vakti nezaman gelirse olacak canım bunu unutma 🙂 bide bişey daha söyliyim ben 2 seferde bu şekilde hamile kaldım etkili olduğunu düşünüyorum. Mesela geçen ay bu yöntemi denemedim ve hamile değildim. Iliskiden sonra asla ayağa kalkma. Hatta ilk yarım saat belini n altına bir yastık koy o şekilde bekle. Sonra da o şekilde uyu sabaha kadar .Inşallah bu olumlu sonuç almani sağlar canım . Herkes uygulayabilir 🙂
Canim benim hepinizjn destekleriniz icin cok tesk ederim.. gercekden uzuntumu hafifletiyorsunuz hakkinizi helal edin bana uzuntumu sizinle paylasiyorum..
Dedigin gibi hayirlisi ben Rabbimden umudumu kesemem yine umutluyum yine umutluyum🙂
O dedigin seyleri yapiyom yastik koyma felan.. ama o sekilde sabaha kadar uyuyamiuom.. huylaniyom.. rahatsiz oluyom illa banyo yapicam yapmasamda muhakkak wc gitcem.. aksi halde mikrop kapiyorsun..
Hamilelok icin keneinizi yikamasanizda muhakkak wc gitmeliyiz cunki mikrop oluyor ozaman hani alerji gibi sorunlsr oluyo diye biliyom🙂

Geri