Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

buarada sen kaç yıllık evlisin?benim 2 sene oldu ama bebek düşünememiştik daha okul bitmediği için bu yıl bitiyo çok şükür artık başladık düşünmeye Rabbim en hayırlı zamnda da nasip eyler inş hepimize sağlıklı evlatlar

cnm 1.63 en az 52 falan olmam lazım

evt canımm biraz almalısın ama kafaya takılacak ta bir problem değil azar azar ek besin yemeğe gayret et .Kilo almak isteyen ortalama bir insan büyük porsiyonlu ve yüksek kalorili yiyecekler yemelidir. Hafif egzersizler, iştahınızı açılmasını ve yağ yerine kas olarak kilo almanızı sağlar.

buarada sen kaç yıllık evlisin?benim 2 sene oldu ama bebek düşünememiştik daha okul bitmediği için bu yıl bitiyo çok şükür artık başladık düşünmeye Rabbim en hayırlı zamnda da nasip eyler inş hepimize sağlıklı evlatlar

Benimde temmuzun 1.de 2 sene olucak canımmm 1 seneden beri korunmuyoruz.bende daha yeni hormon testleri yaptımmm değerlerim biraz yüksek çıktı.hormon dengeleyici haplar aldım 3 ay boyunca hem onları içicem hemde çalışmalara devam edicez.benim adetlerim düzensizdi canım bunun bi nedenide işte hormon değerlerimin yüksek çıkması ve yumurtlama dönemimde yumurtalarımın çatlmaması işte benim gebeliğime engel faktörlerden biri canımm.bu yüzden tedavi görüyorummm

🙂 evt yıllar okadar hızlı geçiyo ki ama yerki hayırlı bi şekilde ve sağlıklı olarak geçsin her yaşın bi güzelliği vardır mutlaka

Geri