elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.351 Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ?
Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ?
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.352 arzumgamzem' Alıntı: Kızlar ben geldım nasılsunız Genişletmek için tıkla ... Hg iyim tesk ederim.ya sen nasilsin
arzumgamzem' Alıntı: Kızlar ben geldım nasılsunız Genişletmek için tıkla ... Hg iyim tesk ederim.ya sen nasilsin
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.353 elfidamsanem' Alıntı: Saka yaptigini biliyorum ama inan yanliz kalmadigima sevinmedim 😛 Genişletmek için tıkla ... Biloyorum cankm benimmmmmmmm🙂
elfidamsanem' Alıntı: Saka yaptigini biliyorum ama inan yanliz kalmadigima sevinmedim 😛 Genişletmek için tıkla ... Biloyorum cankm benimmmmmmmm🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.354 As elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ... canım İsranur da bende okurum demişti
As elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ... canım İsranur da bende okurum demişti
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.355 elfidamsanem' Alıntı: Haa Evet Evet az kalsin unutuyordum ! Sen gel Bakim buraya mc isiricam seni hammm yapicam seni Genişletmek için tıkla ... Mmmmmmuahhhhhh🙂 opdum seni😛
elfidamsanem' Alıntı: Haa Evet Evet az kalsin unutuyordum ! Sen gel Bakim buraya mc isiricam seni hammm yapicam seni Genişletmek için tıkla ... Mmmmmmuahhhhhh🙂 opdum seni😛
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.356 hermevsim' Alıntı: As canım İsranur da bende okurum demişti Genişletmek için tıkla ... Oyle mi ekliyorum hemen
hermevsim' Alıntı: As canım İsranur da bende okurum demişti Genişletmek için tıkla ... Oyle mi ekliyorum hemen
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.357 hermevsim' Alıntı: Kiz alemsin sen ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... 😀
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.358 elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Isranur 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Isranur 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ...
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.359 elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ... Yanj yalan sevmem hic suan 5 yasin okuma havamda degilim ama mecbur bebis icin🙂) Elfidam sayin hocacigim banada 5 yasin yazarmisin..😛
elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ... Yanj yalan sevmem hic suan 5 yasin okuma havamda degilim ama mecbur bebis icin🙂) Elfidam sayin hocacigim banada 5 yasin yazarmisin..😛