H havva g. Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.331 bu arada bana her gün uyar arkadaşlar ne kadar zamanımızı alacak ki 5 yasin okumak, yeter ki dualarımız kabul olsun.
bu arada bana her gün uyar arkadaşlar ne kadar zamanımızı alacak ki 5 yasin okumak, yeter ki dualarımız kabul olsun.
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.332 havva g.' Alıntı: bu arada bana her gün uyar arkadaşlar ne kadar zamanımızı alacak ki 5 yasin okumak, yeter ki dualarımız kabul olsun. Genişletmek için tıkla ... Okuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz.
havva g.' Alıntı: bu arada bana her gün uyar arkadaşlar ne kadar zamanımızı alacak ki 5 yasin okumak, yeter ki dualarımız kabul olsun. Genişletmek için tıkla ... Okuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz.
arzumgamzem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.333 Cok sukur kızlar hsg sonucum cok ıyı sevın dım ama kılo poblemi bar dedı doktor nasıl vercem bılmıyo
ceylinim:) Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.334 elfidamsanem' Alıntı: Okuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz. Genişletmek için tıkla ... bende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltir
elfidamsanem' Alıntı: Okuyabilevekler belirtsin, onlarda olur derse ptesi de topluyabiliriz. Genişletmek için tıkla ... bende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltir
I isranur Aktif Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.335 elfidamsanem' Alıntı: Canim okuyalanlar sali gününe kadar, Her okuyan bes tane okuyabilir mi ? Eksigi ben tamamlarim insaallah. Sali günü iyimi ? Genişletmek için tıkla ... Tamam bence iyi cnm bes tane okuyim ben tabi bu arada inssllah adet olmam
elfidamsanem' Alıntı: Canim okuyalanlar sali gününe kadar, Her okuyan bes tane okuyabilir mi ? Eksigi ben tamamlarim insaallah. Sali günü iyimi ? Genişletmek için tıkla ... Tamam bence iyi cnm bes tane okuyim ben tabi bu arada inssllah adet olmam
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.336 arzumgamzem' Alıntı: Cok sukur kızlar hsg sonucum cok ıyı sevın dım ama kılo poblemi bar dedı doktor nasıl vercem bılmıyo Genişletmek için tıkla ... Çok sükür canim sevindim. Kaç kilosun ki
arzumgamzem' Alıntı: Cok sukur kızlar hsg sonucum cok ıyı sevın dım ama kılo poblemi bar dedı doktor nasıl vercem bılmıyo Genişletmek için tıkla ... Çok sükür canim sevindim. Kaç kilosun ki
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.337 elfidamsanem' Alıntı: Kiz neye cok mutlu oldum :-( ask olsun gerçekten oyle mi dusundun. Kiz ben wc ye gudemedigine gulmustum Genişletmek için tıkla ... Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛
elfidamsanem' Alıntı: Kiz neye cok mutlu oldum :-( ask olsun gerçekten oyle mi dusundun. Kiz ben wc ye gudemedigine gulmustum Genişletmek için tıkla ... Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.338 ceylinim:)' Alıntı: bende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltir Genişletmek için tıkla ... Olur tabii ki, havva gibi turkceden de okuyabilirim dersen oda olur, nasil gonlun rahat edecek se
ceylinim:)' Alıntı: bende biliorum kuran cok sükür ama bayaadır okumadıım için yanılırmıyım die korkuorum annemle okurum isterseniz o beni düzeltir Genişletmek için tıkla ... Olur tabii ki, havva gibi turkceden de okuyabilirim dersen oda olur, nasil gonlun rahat edecek se
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.339 MCasksin' Alıntı: Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛 Genişletmek için tıkla ... Elfidam ısıracak seni canım 😀
MCasksin' Alıntı: Bi ben kalcam.diyodun bak yine hepbirlikte kaldik uzulme espiri olarak dedim vallahi😀 bu kiz beni olduruyor😛 Genişletmek için tıkla ... Elfidam ısıracak seni canım 😀
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.340 hermevsim' Alıntı: Şaka yapıyo canım ya mc bilmiyor musun o daha küçük ya 😛 Genişletmek için tıkla ... Ebed.. cok kucukmusssumm oyusden yanliss yasmisda olabiliyyimm dicem ama yanlis yasmadim espiri yabdiydim😛
hermevsim' Alıntı: Şaka yapıyo canım ya mc bilmiyor musun o daha küçük ya 😛 Genişletmek için tıkla ... Ebed.. cok kucukmusssumm oyusden yanliss yasmisda olabiliyyimm dicem ama yanlis yasmadim espiri yabdiydim😛