Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

olsun ebrucum adet geçıkmesını seydedıyorlar rahım kendını hazırlıyor çoçuk için dıyordalar senınkıde öyle ola bıler canım ya bu ara yenı gelenler hoş geldıler
hazırlasın bakalım Berracığım,ahanda yumurtlama günümde 20 haziranmış hadi bakalım,hazırlıklarını ne kadra yapmış göreceğiz:laugh: bide ondadan sonra bekel dur işin yoksa,hamilemiyim değilmiyim yeni bir gerilim daha🙂

ya kızlar ben sirinee adlı kullanıcı şifremi kaybettimde tekrar aldım bilginiz olsun ya kızlar acaba idrar testi yapsam belli olmuşmudur.daha reglime tahmini 5 gün var

bence gününde yap canım çünkü öncesinde alınan negatif sonuç insanı üzüyo biraz daha sabret(demesi kolay biliyorum🙂)

merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza.çoktandır okuyorum aslında yazdıklarınızı ama bugune nasipmiş.öncelikle hepinize allah inşallah bebk duygusunu tatırmayı nasip eder.bende 7 ay önce bir gebelik geçirdim.fakat üçüncü ayımda bebğimin kalp atışları durdu ve hiçbir belirti vermedi.rutin kontrolümde ultrasyonda küçülmüş sadece kafası kalmış bebğimi gördüm.inanın okadar zorduki....neyse aradan aylar geçti rabbim kimseye yaşatmasın.4 ay ara verdikten sonra doktor kontrolü ile korunmayı bıraktık.üçüncü ayım ve bekliyorum geçen ayda yumurta çatlatma yaptı doktorum ama sonuç alamadık.bu ay ise adetime 6 gün kala az kanamam geldi ve üç gün koyu ve çok azdı birkaç damla.cumartesiye kadar bekliyeceğiz dedi doktorum ve bekliyorum.inşallah hamile kalan arkadaşlarımda hayırlısıyla bebklerini kucaklarına alırla benim gibi bekleyenlerde muratlarına erer umarım hepinize sevgiler

canım sende hoşgeldin ve geçmiş olsun öncelikle.inş güzel haberlerini bekliyoruz.birşey sormak istiyorum benimde reglime 5gün var ve dün birliktelikten sonra benden pembemsi bir kan geldi ama öncesinde koyu renkli akıntı geldi korktum acaba ne olabilir kızlar...

ben 8 aylık evliyim canım bendede daha bişey yok üzülme ya bol bol dua etmemiz lazım allah isteyene vermiyo istemeyene veriyo herşeyde vardır bi hayır inş bizimde olur

canım bende geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün adet olmam lazım ama olmadı inş hamileyimdir dua et inş seninde olur