Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu arada üstüne görme olayında sanki adetin daha farklı olduğunu duymuştum benimki herzamnaki gibi sadece ağrılarım diğer dönemlere göre çok fazla ama bilmiyorum bi yandan da içimde az da olsa bi umut var bu ay için hayırlısı olsun cevap yazdığın için teşekkürler

içinde bı süpe varsa doktara giit canım istersen için rahat olsun bızıde haberdar te merakla beklıcem canım senı

çok şükür canım yazılarını takip ediyorum rabbim gönlünün istediğini nasip eder inşallah canım

teşekkürler abla sen yok burada ya allah sana da nasıp etsın abla senın çoçugun varmı hanı soruyorum ama benı yanılış anlama.

çok teşekkürler hayırlı haberler olur inş hepimiz için ama 1 2 gün daha beklicem adetim bitince giderim doktora

teşekkürler abla sen yok burada ya allah sana da nasıp etsın abla senın çoçugun varmı hanı soruyorum ama benı yanılış anlama.
Canım benim niye yanlış anlayayım 🙂 bendede bebiş yok uzun yıllar oldu ama allah büyüktür vakti saati gelince oda olur ..Allah isteyen herkese eh sonrasında bizede nasip ecder inşallah birtanem :kiamam:

abla dedıyın dogru valla rabbım bılır nezaman vereceyını allah herkese nasip etsın ya çok güzel bı duygu bazen rüyamda görüyorum çoçum olmus emzırıyorum felan uyanınca rüyanın etsınden arıyorum etrafımda ama yok.

kızlr üzülerek söylüyorum kan testi sonuçlarımda negatif,ve işe bakınki ben eve geldim adet oldum varmı böyle bişey yaaa,öfff,neyse, canımız sağolsun kızlar artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hadi çalışmalara devam🙂bendaha şimdiden yumurtlama günüm ne zaman hesaplamya başladım bile🙂bu arda yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz dilerim sizden güzel haberler alırız da teselli oluruz.

kızlr üzülerek söylüyorum kan testi sonuçlarımda negatif,ve işe bakınki ben eve geldim adet oldum varmı böyle bişey yaaa,öfff,neyse, canımız sağolsun kızlar artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hadi çalışmalara devam🙂bendaha şimdiden yumurtlama günüm ne zaman hesaplamya başladım bile🙂bu arda yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz dilerim sizden güzel haberler alırız da teselli oluruz.

olsun ebrucum adet geçıkmesını seydedıyorlar rahım kendını hazırlıyor çoçuk için dıyordalar senınkıde öyle ola bıler canım ya bu ara yenı gelenler hoş geldıler

Geri