elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.971 probissever' Alıntı: Canim ekledim seni Genişletmek için tıkla ... Benide ekle benide 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.973 MCasksin' Alıntı: O kotuymus bizde noter paradi kredjnkn icinde misal biz 200 binw aldik ev 210 oldu onuda bankadan aliyon Genişletmek için tıkla ... Burda mal varligi gosteriyoruz, ama biz alirsak babam kefil olacak. O yeterli gelirse krediyi aliriz
MCasksin' Alıntı: O kotuymus bizde noter paradi kredjnkn icinde misal biz 200 binw aldik ev 210 oldu onuda bankadan aliyon Genişletmek için tıkla ... Burda mal varligi gosteriyoruz, ama biz alirsak babam kefil olacak. O yeterli gelirse krediyi aliriz
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.975 isranur' Alıntı: Slmmm canlarr nasilsinuzz Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler canim sen yeni misin ? In misin cinmisin gibi oldu ama 🙂 sen nasilsin ?
isranur' Alıntı: Slmmm canlarr nasilsinuzz Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler canim sen yeni misin ? In misin cinmisin gibi oldu ama 🙂 sen nasilsin ?
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.976 isranur' Alıntı: Kizlarr dun adet günümdu hala olmadim inşallah olmamm Genişletmek için tıkla ... Himm canim insaallah hayirlisiyla hamile sin dir
isranur' Alıntı: Kizlarr dun adet günümdu hala olmadim inşallah olmamm Genişletmek için tıkla ... Himm canim insaallah hayirlisiyla hamile sin dir
I isranur Aktif Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.977 elfidamsanem' Alıntı: Tesekkurler canim sen yeni misin ? In misin cinmisin gibi oldu ama 🙂 sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Yo cnn daha oncede yazismistik seninle ams hatirlayamadin sanirm
elfidamsanem' Alıntı: Tesekkurler canim sen yeni misin ? In misin cinmisin gibi oldu ama 🙂 sen nasilsin ? Genişletmek için tıkla ... Yo cnn daha oncede yazismistik seninle ams hatirlayamadin sanirm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.979 MCasksin' Alıntı: Sagol canimm benimmmmmm insallah sende coook mutlu olursun hayatim sende cok guselsinnnnn Genişletmek için tıkla ... Kizlar hepiniz cok güzel sinizzzz Maasallah 🙂
MCasksin' Alıntı: Sagol canimm benimmmmmm insallah sende coook mutlu olursun hayatim sende cok guselsinnnnn Genişletmek için tıkla ... Kizlar hepiniz cok güzel sinizzzz Maasallah 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #8.980 hermevsim' Alıntı: Herşeyin hayırlısı canım dilerim hersey istediğin gibi olur Genişletmek için tıkla ... Vallah cok istiyoruz onu da bebegimizide, insaallah allahim insaallah hayirlisiyla nasip eder.
hermevsim' Alıntı: Herşeyin hayırlısı canım dilerim hersey istediğin gibi olur Genişletmek için tıkla ... Vallah cok istiyoruz onu da bebegimizide, insaallah allahim insaallah hayirlisiyla nasip eder.