Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen cnm benm daha kucucugum ben ya sızın eslernz gbı benmkıde bna bebeksn dıyp duruyo parmklarm cock parmagı gbı kucuck bde cok cok cok nazlym ve hassasm yaa bu huymdan nefret edyrm 😀
Bende öyleyim canım Vala ondan eşim bazen ben uzuluncé çocuk için diyo ne üzüluyon benim küçücük kız çocuğum var zaten diyo ya öldürüyo beni ya yolda görüyoruz küçücük kızları diyo şu sen ol onun gibi masum ve nazlisin diyo 🙂
Olemi tesk ederim canim bizim kizlarda az bebek gibi konus die tuttururlar🙂)
Esimde cok seviyo bence varya kizlae bir erkegi enxok etkileyen bu...
Bebek gibi konusmalar ole tavirlara ölüyorlar
Olemi tesk ederim canim bizim kizlarda az bebek gibi konus die tuttururlar🙂)
Esimde cok seviyo bence varya kizlae bir erkegi enxok etkileyen bu...
Bebek gibi konusmalar ole tavirlara ölüyorlar
kzlar evt cok haklsnz ama ben kendmı ınann 30 yasnda bı ınsandan daha olgun hıssedyrm yanls anlaslmasn soyle soylym benm abm ablam var evlı cockları var bna herkesn dedıgı tek kelme sen hepsnden daha olgunsn nerde nasl otrcagnı knscagnı cok ıyı bılysn ben genelde kendmden buyklerle knsmaya dkkat ederm o yuzden bu olgunlugm yerı geldgnde cock gbıym ama yerı geldgnde ben ble bu kdr olgun olmama sasryrm cnku gercktn ben yastlarma baktgmda daha olgun goryrm kendmı