Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ya arkadaşlar bende yeni üye oldum ve nihayet sonunda. ya benim size sorum olacak kızlar ben mayısın 16sında en son regli oldum ve korunmasız 1 haziranda birlikte olduk ve diğer günlerde 3 hazirandaki birliktelikten sonra hafif koyu renkli akıntı geldi benden e daha sonra en son dünkü birliktelikten sonra koyu akıntı ve pembemsi kan geldi ve çok korktum ve reglime de 1 hafta var sizce hamilemiyimdir kızlar hem gögüslerim kasıklarım karnım belim ve başımada ara ara ağrı giriyor of ne yapıcam deli olucam ya...bilgilendirin beni ark

canım ben herzaman stres yapmaktansa kendinde belirtileri hissettiğin anda kan tahlili yapılmasından taraftarım bence..

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim.sorumu cevaplayavilirseniz çok sevinirim.bugün adetimin 2.günü ama ben dün adet olmadan bi test yaptım çok belirtim var die ve ikinci çizgi çok silikti.daha sonra adet oldum sizce hemile olma ihtimalim var mı böyle bi durum yaşayan varmı lütfen

olsun yaa üzülmme allahım bizede nasip eder inş bigün nekadarlık evlisin hiç çocuğun varmı

cadetcım 1 senelık evlıyım çoçuk yok üzülmedım desem yalan olu ama ne yapayım kendı kendımı tesellı edıyorum yapacak bısey yok nezaman hayırlıysa osan olsun sen nekadarlık evlısın canım sende çocuk varmı

canım ola bılırsın ama bırazdaha bekle sonra kan testı yaptır en güvenılırı kantesttıymıs benımde çok bılgım yok ama okudugum yazılardan bılıyorum üstüne görme dıyorlar ola bılırsın allah hayırlı evlatlar versın canım eyer varsa hamişsen hazıranın 2. bebeşi sende

amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.bu arada üstüne görme olayında sanki adetin daha farklı olduğunu duymuştum benimki herzamnaki gibi sadece ağrılarım diğer dönemlere göre çok fazla ama bilmiyorum bi yandan da içimde az da olsa bi umut var bu ay için hayırlısı olsun cevap yazdığın için teşekkürler