Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bıde bısey soracam ben doktora gıttım bu ayın 2sınde ilişkiden sonra kan gelmıştı bende bende korktum gıttım altan muayne ettı onda görünmezmıydıhamiş olsam canım
canım benim inşallah hamilesindir ama,dediğin gibi eğer bir hamişlelik olsaydı doktor alttan muayene ettiys emuhakak görürdü,sende srtres yaptın kendine dimi aynen ben gibi,bak bugün 5.gün ve hala ortada bir kanama yok,vede sonuçlar negatif kafayı yicem yaa,işin kötüsü bend ehiçbir hamillelik belirtiside yok,yani ne midem bulanıyo,nede canım bişey istiyo yanlız fil gibi yemek yiyorumyaa hiç doymazmı bi insna doymuyorum işte:laugh:,sana gelince takma kafana dicem amma olmuyor biliyorum,hayırlısı olsun canım bi test yap sende belki vardır

Canım benimde bu ay çok gecikti 11 gün felandı sanırsam kuzum.. ve bende devamlı idrar tahlili yaptım negative negative.. sonunda gittim kan tahlili yaptırdım ve negative cıktı ... ve tabiki hemen ertesi gun regl oldum.. canım bana doktorum sunu tavsiye etti.. gebeliği cok sıkntı ediyorsan kendine asla eczanelerden satılanlardan yapma.. ona okdar para verecenee (4-5 tane test yapacagına) kan tahlili yaptır kafan rahat olsun.. gecikmem tamamen stressten miş. bende bundan sonra en ufak bir gecikmede kan tahlili yaptırcam.. sana sonsuz tavsiyem cok sıkıntı yapıyorsan kendine canımcm hemen kan tahlili yaptır.. ben yatırdım negative diye ogrendimyaa nasıl rahatladıysa beynim hemen regl oldum.. kendine dikkat et canım ve sıkıntı yaratmaa...

Çok teşekkür ederim sağolun,ay dayanamıcam ben gidiyorum kan testi yapyırmaya🙂Umaraım strestendir ve biran önce adet olurumda önümüzdeki ay doğru düzgün yoluna yordamına bakarız artık nasılsa izin aldım

canım bildiğim kadarıyla ikinci çizgi silik dahi olsa hamilelik pozitif..hem hamile olup hemde adet olabilirsin elbette bunu yaşayan çok kadın var...adetin miktarı zamanı ve süresinde değişiklik olabilir bu durumlarda ondan anlayabilirsin..

canım bekliyoruz kan testi sonucunu bu kadar sıkıntı yapma lütfeenn...

arkadşim bende şüpelenıyorum ama test yapmadım ama burda yazılanları okursan bırsürüvar senın gıbı arkadaşlar sen üstüne görüyorsun canım hayırlı olsun bıde kan testsı yaptır tam emın ol

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım lütfen bana yardımcı olun benim adetim 1gün geçti geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum saanki belirtilerde var acaba hamilemiyim

ya offff test yaptım negatif ama bende son 3 gündür vagina mantar belirtileri var netden baktım bütün belirtiler var acaba ondan testde çıkmamış olabilirmi