Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet rekor bizde lutfen🙂
Kiz hani o isden dolayi degil normal yatiyoruz..
Kendi oleydi benide alistirdi..
O gitse ben gitmesem uyuyamaz ben gelene kadar dolanir.. bebek gibi onh nekliyom..
Dun aksam 6 da yattik 8 de uyudu😀
Hollanda.. fransa insanjnida kendi insanlari hic sevmiyorum cok anlayissiz insanlar.
Geldiydik biz sinurden gebermistik.. cok yabani ve kabalar iyi yasiyosunux orda canim
Ciddi sekilde yediklerine dikkst etmen gerekiyo zaten sigaea icmeyince herseye saldiriyosun bence kilo aldiriyo birakmak.. ama dogru diyosun canim en iyisi birakmak
Ilkbasta sinir oluyodumda simdi alistim ha koltukda tv bakdin ha yatakda daha iyi oluyo ama saat 6 da degil tabi.. 🙂) bi gorsen bazen kizlarla konusuyom 1-2 saat bi geliyoeum saat 12 hala uyumamis🙂)
Günaydın kızlar nasılsınız ne güzel sohbet etmişsiniz gece güzel bi site sizin yaşantınız da zor ya aileden uzak allah yardımcınız olsun ben tavuk gibi erkenden uyuyorum
Günaydın kızlar nasılsınız ne güzel sohbet etmişsiniz gece güzel bi site sizin yaşantınız da zor ya aileden uzak allah yardımcınız olsun ben tavuk gibi erkenden uyuyorum
Ilkbasta sinir oluyodumda simdi alistim ha koltukda tv bakdin ha yatakda daha iyi oluyo ama saat 6 da degil tabi.. 🙂) bi gorsen bazen kizlarla konusuyom 1-2 saat bi geliyoeum saat 12 hala uyumamis🙂)
Benimkide uykusu gelsin gozu hic biseyi gormez ama çok yoruluyor ya kiyamam. Ilk basta bende onunla ayni anda yatmaya ozen gosterirdim, ama baktimki uykusu geldimi gozu hic biseyi gormez, hemen uyur, bende artik yatmyorum onunla. Arada yine yatiyorum da, çok erken olunca yatmiyorum.
Hollanda.. fransa insanjnida kendi insanlari hic sevmiyorum cok anlayissiz insanlar.
Geldiydik biz sinurden gebermistik.. cok yabani ve kabalar iyi yasiyosunux orda canim