Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya var da kadin yok Yakinda, uzakta var oda telden gorusmek istemedi, bende Esim le oaylasiyom herseyi bazen onuda bunaltiyorum farkindayim ama ihtiyacim var gerçekten konusmaya
Muhakkak orda turk psikolog vardir.. eger dilin hic yoksa turke git cat pat varsa yabanci olsada olur.. seni anlamayan onlar haliyle bu onlarin problemi😀
Tecruman baglarlar bisekilde cozum bulunur canim..
Canim ben gurbetteyim ama ben zate buraliydim yengemler tr den geldiler. Ama benden daha sosyaller hic biseyden geri kalmazlar. Bana ihtiyac lari buttigi gün, beni unuttular. Ben onlara kardes oldum, ama onlar beni meger sadece girumce bellemisler. Yani malesef Samimi değiller bana karsi, ve bunu anlamam uzun zaman aldi, yillar sonra yeni yeni idrak ediyorum. Aslinda beni hep kullanmislar, ben evlenince, eskisi gibi kullanamadilar, bu yüzden de beni artik aramiyorlar bile. Sadece ayda bir ev ziyareti yaparlar o kadar.
Insallahhhh namazimi.kiliyorum ne diyorum.biliyomusun hermevsim..
Koyuna kuzu veren Rabbim, inege dana veren Rabbim, tavuga civciv veren Rabbim banada bir hayirli saglikli bebek ver.. beni yavrusuz koyma diyorum..