MCasksin Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.571 elfidamsanem' Alıntı: MC inanmiycaksin ama aynisini Esime hep soyluyorum cok hosuna gidiyo ama korkuyo bide 🙂 eyvah ayvah diyo isim zor olcak diyo Genişletmek için tıkla ... Ben cok kiskaniyorum dusundukce trip atiyom hatta aglicak durumada geliyorum isleri zor nediyelim artik🙂))
elfidamsanem' Alıntı: MC inanmiycaksin ama aynisini Esime hep soyluyorum cok hosuna gidiyo ama korkuyo bide 🙂 eyvah ayvah diyo isim zor olcak diyo Genişletmek için tıkla ... Ben cok kiskaniyorum dusundukce trip atiyom hatta aglicak durumada geliyorum isleri zor nediyelim artik🙂))
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Kasım 2014 #8.572 hermevsim' Alıntı: Umudum yok ama keşke hamis olsam ya Vala aralık 6da doğum günüm en güzel hediye olur 🙁 Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah
hermevsim' Alıntı: Umudum yok ama keşke hamis olsam ya Vala aralık 6da doğum günüm en güzel hediye olur 🙁 Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.573 MCasksin' Alıntı: Ahahhaja tamam bende yatacagim artik gerci biz aksam 6 da girdik yatagada simdi uyuyayim artik opuldunuz kizlar Allah rahatlik versin🙂 Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kızlar görüşürüz
MCasksin' Alıntı: Ahahhaja tamam bende yatacagim artik gerci biz aksam 6 da girdik yatagada simdi uyuyayim artik opuldunuz kizlar Allah rahatlik versin🙂 Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kızlar görüşürüz
MCasksin Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.574 hermevsim' Alıntı: İyi geceler kızlar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Face konusund ozel msjlasiriz canim🙂
hermevsim' Alıntı: İyi geceler kızlar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Face konusund ozel msjlasiriz canim🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Kasım 2014 #8.575 MCasksin' Alıntı: Neden canim? Eger kendini kotu hissediyosan basla Genişletmek için tıkla ... Burda turk piskolok yokki
MCasksin' Alıntı: Neden canim? Eger kendini kotu hissediyosan basla Genişletmek için tıkla ... Burda turk piskolok yokki
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.576 MCasksin' Alıntı: Benim icin sorun degil canim ama burdan yazamam ozel msj olsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Olur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdi
MCasksin' Alıntı: Benim icin sorun degil canim ama burdan yazamam ozel msj olsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Olur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdi
hermevsim Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.577 MCasksin' Alıntı: Face konusund ozel msjlasiriz canim🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam canim
MCasksin Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.578 elfidamsanem' Alıntı: Burda turk piskolok yokki Genişletmek için tıkla ... Hermecsimede soyledim gibi.muahhak vardir olmasada yabanciya git onlar teecuman buluyo telfnla baglar canim
elfidamsanem' Alıntı: Burda turk piskolok yokki Genişletmek için tıkla ... Hermecsimede soyledim gibi.muahhak vardir olmasada yabanciya git onlar teecuman buluyo telfnla baglar canim
MCasksin Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2014 #8.579 hermevsim' Alıntı: Olur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdi Genişletmek için tıkla ... Sanada canim benim opdm
hermevsim' Alıntı: Olur canım hallederiz o zaman yarın iyi uykular şimdi Genişletmek için tıkla ... Sanada canim benim opdm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 26 Kasım 2014 #8.580 bebegımgelsın' Alıntı: ınsallah dedgnz gbıdr kzlar elbettekı vardr herseyde bı hayr ben sorun ckmasndan korkuyrm destegnz ıcın ck saolun Allah razı olsun hepnzden bende sznle knsnca rahtlyrm cok cok saolun Genişletmek için tıkla ... Sen iyi ol canim hersey iyi güzel olacak allah in izniyle insaallah.
bebegımgelsın' Alıntı: ınsallah dedgnz gbıdr kzlar elbettekı vardr herseyde bı hayr ben sorun ckmasndan korkuyrm destegnz ıcın ck saolun Allah razı olsun hepnzden bende sznle knsnca rahtlyrm cok cok saolun Genişletmek için tıkla ... Sen iyi ol canim hersey iyi güzel olacak allah in izniyle insaallah.