Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oylemi bende oluyor normalde ben cok zor cikartirim dun aksam kaynanamgilde bir saglik icin bitkisel bisey yapmis bi kokladim
Wc kostum🙂) bunun gibi cok sey var..
Ornek esime diyorum bana muz geturirmisij yiyesim var..
Daha o getirmeden muzdan midem.bulamoyo ama cokda yiyesim oluyo.m
Insallah psikolojik degildir ve hamisdiriz insallahhhjh
Anladim hayatim simdi..
Biz bu ay daha garamtili yaptik canim
2 gunde bir yattik..
Bir sperm 3 gun yasarmis.. kadin yumurtladikdan sonra o hucre 24 saat yasarmia..
2 gunde bir yapinca yumurtlama oldugunda hazurda sperm oluyo haha
Uzman prof olduk artik bizde bu ugurda :-D Esim diyoki ya kari prof kesildin basimiza :-D napim diyorum senin bisey okiycagin yok ben ikimiz için de okuyorum ;-)
Olmasini bekleme canim, Ona onu ne kadar istedigini goster, onun icin nasil fedakarlik yapabilirsin goster, bak yegenim sonra nasil tutunacak sana gor bak buraya yaziyorum canim
Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim hastalanmadım altı gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye aşırı derece kasık ağrım var göğüslerim şiş ama ağrı yok ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkkın ya
Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim hastalanmadım altı gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye aşırı derece kasık ağrım var göğüslerim şiş ama ağrı yok ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkkın ya