Canim iki bucuk yillik evliyim, Esim aslinda cok iyi niyetli, merhametlidir ama odun dur ne yazikki. Demin konustuk, herseyi soyledim, size yazdigim herseyi onada soyledim. Hak verdi uzuldu gozleri doldu, bunlar sinir aninda soylenmis sozler bunlara takilip üzme kendini dedi. Ben hic gerçekten sana vururmuyum o sadece oyle agizdan cikan bir laf dedi. Bende dedim ki Askim, sen oyle soyluyor olsan bile, yapmani gerektirecek hiç bisey yapmamistim ki, sen boyle her canin estiginde bana boyle mi davranacaksin dedim ? Hem dedim kendini yerime koy, o an ben olsaydin nasil tepki verirdin dedim ? Dediki gulerdim ustunde durmazdim. Dedim Madem oyle o anda sen niye oyle yapmadinda o kadar sinirlendin ? Dünya nin en sacma sozlerini de etsem, sana oyle davranma hakkini vermez sana dedim.. Ya bende yorgundum aniden fazla tepki verdim biliyorum dedi. Aksam gelip bana boyle aciklama yapsaydin bende konuyu belki kapatirdim dedim, ama sen susmayi umursamamayi tercih ettin beni iyice kirdin dedim... Yani velhasil iyice konustuk baristik tatliya bagladik kizlar 🙂
Ben yine agladim agladim simdi rahatladim ama 🙂