Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

uzulme canim ara bence onlarin mutlulugunuda paylas seni anliyorum bu kiskanclik deyil benim kiz kardesiminde ilk bebegi olucak ve gelinimiz 10 ayda dogum yapti 1 ayda tekrar hamile kaldi dogumdan sonra sadece iki iliskileri olmus bunu kiz kardesim duyunca sira bendeydi niye benim olmuyo diye uzulmustu ama simdi oda hamile diyecegim oki oyle dusunme rabbim insallah sanada hayirli bir evlat nasip eder ve burda bizimle paylasirsin umarim

peki kizlar ria alindiktan kac ay sonra hamile kaliniyor taniklariniz varmi ve ya bilginiz varmi ria kullanipta hamile kalan?

peki kizlar ria alindiktan kac ay sonra hamile kaliniyor taniklariniz varmi ve ya bilginiz varmi ria kullanipta hamile kalan?
canım bilmiyorum spralden bahsediyorsun sanırım..sipral varken hamile kalanları duydum🙂ama sonrasını bilemiycem ama kişiden kişiye farklılık gösteriri sanıyroum net birşey söylenemez..

ok canim tskler evet spirail demek istedim 2 3 ay demislerdi bana ama bi yakinim yok oyle spirail kullanan o yuzden sormustum bu arada su ates olcme yontemini uygulandinmi hic canim ben bir haftadir olcuyorum atesimi 36.5 36.6 bu cifarlarda benimki ama cok bilgim yok ates olcmeyle ilgili

Cevap: Ce: Erken Gebelik Belirtileri

bende denedım benımkıde yukarıda anlamadım valla bısey sadece meraketım
kız berra biz ayşe melekle 2 ayımızı verdik o yönteme en nihayetinde kocakarı yöntemi olduğunu kabul ettik:laugh: çünki içerdeki o şeyin daha öncede olup olmadığını bilmediğimiz için yenmi eskimi anlayamıyorsun,benim adetim 1 gün geçti mesela ama elime hala o cisim geliyor,normalde hamile kalınırsa ele gelmiyor,ama hamilleik yoksa adet olunaacaksa ele geliyormuş,ama ben ne adet oldum nede hamileyim😕

ayyy kurban olurum kız deme öyle sevinirsin sevinirsin,birde rabbim bilir ne zaman verceğini sıkma canını🙂

eburucum bi varsin bi yoksun tekrar hosgeldin regliyin gunu gecmis galiba hadi hayirlisi ilk haziran bebis haberini senden alalim senden alalim her hangi bi belirti falan varmi canim
ay yok ayşe melekcim yaa nerdeeee,belirtide yok adetde yok sinir oldum,zaten eşimde artık eylülden önce olmasın diyo onada moralim bozuk:küstüm😱lsam bi dert olmasam bi dert,şakasına bile tahamüll edemiyo bizimki,önceden o istiyordu şimdi ben istiyorum o kapris yapıyo napıam bilmiyorum:cry_smile:

belirtilere gelince walla hamile olmadığıma inanmak için çok falza kendimi dinlememeye çalışıyorum ama,çok fazla uykum geliyor,gerçi normaldede uykuyu seven biri olarak bu extra bişr belirtimi bilmşyorum ama,bird egeceleri sürekli tuvalete taşınıyorum sinir oldum,uyku uyuyamıyorum onuda yaz mevsiminde olduğumuz için fazla sıvı tüketmeye bağlıyorum,birde deli gibi yiyorum yaa hiç elim boş kalmıyo obez olucam yakında🙂bunuda eşimin beslneme alışkanlığına bağlıyorum yani kendimi dinlemiyorum acaba mı diye🙂