Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ebrucum allah hayırlısını versın adınıza

canım hoşgeldin aramıza..rabbim ne zaman isterse o zaman olacak işte elimizden geleni yapıyoruz...sen bozma moralini..

Yeniden merhaba bera benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu uzun yıllar önce biz sonuç alamadığımızı düşünürken bir kaç ay önce keçiboynuzu kürü önerdi bir arkadaşım ve inan çok büyük düzelmeler kaydetti sperm kalitesi sperm hareketliliği ve sayısı %70 oranında yükselme gösterdi sizede öneririm eğer uygulamak isterseniz ...

Cevap: Ce: Erken Gebelik Belirtileri

kızlar bunu deneyen varmı aranızda ya merakettımde acaba dogrumudurkı

uygularım nasıl yapılıyor canım

kızlar bunu deneyen varmı aranızda ya merakettımde acaba dogrumudurkı
slm canim evet ben denedim bizim koca kari yontemini ilk ay denedigimde cocuk yatagi hemen elime degiyordu ve ben hamile deyilim dedim ve reli oldum ikinci ay denedim elime cok yukarda degiyordu kendimi hamile sanmistim cunku yukardaydi ve kucucuktu ve daha sonra gelinimiz hamile ona denettim kiz bak seninki nerde assadami yukardami yoksa hicmi yok dedim oda var ama yukarda dedi ve kendimi gercekten hamile sandim ve sonra regli oldum simdi yine bakiyorum yukarda assada bisey yok yani canim bos koca bir yalan simdilik bide hamile arkadaslarimiz denesin belkide dogrudur bende o sey tutmadi.

uygularım nasıl yapılıyor canım

Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyukahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Canım daha detaylı bilgi istersen prof. ibrahim saraçoğlu'nun sitesinde bu konuda geniş bilgiler yer alıyor

ayşemelek çok yaşa emi çok keyifsizdim yukarı aşşağı birde geline denetmiş deli kız güldürdün beni allahta seni güldürsün :laugh: